Phanteks va anunciar el seu no sistema per poder allotjar dos ordinadors a la Enthoo Mini XL Dual System amb una sola font alimentació

Enthoo Mini XL Dual System, dos pc's en un | Diari CatalàSi encara seguiu buscant-li un cas útil on aquest accessori es pugui utilitzar, amb aquest l’adaptador que la companyia va llançar la setmana passada, és possible alimentar els dos equips amb una sola font a la Enthoo Mini XL Dual System.

El seu nom ja deixa entreveure que estem davant d’una torre pensada per muntar dos ordinadors a la mateixa caixa i precisament en això és en el que destaca. En el seu interior s’inclou preinstal·lat el mateix Power Splitter per utilitzar una font per a dues PCS i el kit ITX per poder col·locar un petit ordinador ITX a l’interior, independent de l’ordinador principal.

Enthoo Mini XL Dual System, dos pc's en un | Diari CatalàEstem davant un xassís de 260x550x480 mm fabricada en alumini i acer on tindrem accés a tres badies externes de 5,25″ al costat de sis internes de 3,5″ vuit internes de 2,5 quedant espai per a diverses targetes gràfiques de fins a 289 mm de longitud (410 mm sense les caixes per HDD) i dissipadors de CPU de fins a 215 mm d’alçada.

Al lloc principal es pot integrar una placa base micro-ATX amb dissipadors de 215 mm i gràfiques de 29 centímetres, mentre que el secundari es pot utilitzar una placa base ITX amb suport per a dissipadors de perfil baix. També tindrem espai per radiadors de refrigeració líquida i bombes per al mateix circuit. De sèrie s’inclouen 3 ventiladors interns.Enthoo Mini XL Dual System, dos pc's en un | Diari Català

Inclou dos ventiladors de 140 mm al frontal, un darrere de 120 mm, i queda espai per 3x/2x superiors de 120/140 mm, 3x/2x inferiors de 120/140 mm, i 2x/2x de 120 mm en el lateral i en la caixa dels HDD. També podem instal·lar un radiador superior de 280/240 mm, un inferior de 360/280 mm i un lateral de 240 mm. La informació es completa amb quatre ports USB 3.0, una finestra lateral d’acrílic.

Enthoo Mini XL Dual System, dos pc's en un | Diari CatalàLa Enthoo Mini XL Dual System inclou il·luminació decorativa a l’exterior amb 10 colors diferents configurables i arribarà al mercat durant aquest mateix mes de desembre per uns 210 Euros.