Foto: Europa Press
Acte de suport als imputats pel 9N | Diari Català

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, entitats sobiranistes i de la societat civil -ANC, Òmnium Cultural, AMI i ACM-, diputats al Parlament del PDC, ERC, CUP i SíQueEsPot, i representants de sindicats i altres organitzacions de Catalunya han manifestat aquest divendres el seu suport als imputats pel 9N.

En un acte davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), han sumat forces sota el lema ‘Les urnes no s’imputen. Defensem les institucions. Tots som 9N’ davant de la imminent declaració de l’exconseller i portaveu del PDC, Francesc Homs, davant del Tribunal Suprem, i després de la confirmació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’enviar a judici a l’expresident de la Generalitat Artur Mas i els exconsellers Irene Rigau i Joana Ortega.

Com a mostra de suport han acudit a l’acte els expresidents del Parlament Ernest Benach i Joan Rigol, i per part dels partits, a més d’Homs, la coordinadora general del PDC, Marta Pascal; els diputats Anna Simó (ERC), Albert Botran (CUP), David Cid (ICV), Joan Josep Nuet (EUiA), Antoni Castellà (Demòcrates), Jéssica Albiach (Podem) i Magda Casamitjana (Més), i el tinent d’alcalde de Barcelona, Gerard Pissarello (Bcomú).