L’asturià es converteix en l’entrenador del Barça amb més victòries (40) en els seus primers 50 partits. Supera a Guardiola, que va necessitar 53 jornades per celebrar el 40è triomf

Amb un triplet al seu primer any, Luis Enrique continua camí de rècord. Dissabte, amb la conquesta del Santiago Bernabéu, l’asturià s’ha convertit en l’entrenador del Barça amb més victòries en els seus primers 50 partits de lliga. Concretament n’ha guanyat 40; la resta, quatre empats i sis derrotes.

Ens aquests primers 50 partits, els blaugranes han aconseguit 139 gols a favor i n’han encaixat 33. Fins ara, el millor registre era compartit per Helenio Herrera i Pep Guardiola, que van celebrar 36 victòries en els seus primers 50 duels. El de Santpedor va aconseguir el seu 40è triomf després de 53 partits.

Luis Enrique va donar un cop sobre la taula al Santiago Bernabéu. Ser l’entrenador del Barça amb més victòries en els seus 50 partits no li diu res. Vol títols; s’estima més els reconeixements a final de temporada.