“Ho hem donat tot. Tot l’esforç ha estat posat en aquesta producció”

0

Entrevistem Tadayoshi Yamamuro i al productor Norihiro Hayashida amb motiu de l’estrena ‘DRAGON BALL Z: LA RESURRECCIÓ DE F’

Entrevista Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida
Tadayoshi Yamamuro/ Foto: Ingrid Llorens

Tadayoshi Yamamuro, nascut el 1960 al Japó, és l’il·lustrador i dissenyador de personatges de Dragon Ball. Ara ens porta el seu darrer treball com a director, l’última entrega de la franquícia, ‘DRAGON BALL Z: LA RESURRECCIÓ DE F’. La pel·lícula arribarà als cinemes el 6 de Novembre.

Tadayoshi Yamamuro va aprendre arts marcials de petit, aquesta afició i el seu talent com a il·lustrador el van portar a voler ser mangaka. Va ser anys després que va començar a treballar com a animador y va fer la seva primera col·laboració amb Akira Toriyama al Dr. Slump, això li va donar pas a treballar com animador a l’anime Dragon Ball.

Entrevista Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida
Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida / Foto: Ingrid Llorens

A l’entrevista amb Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida (productor de Dragon Ball: La resurrecció de F) ens van explicar, a la pregunta de com valoraven l’experiència com a director i productor del film, que no hi havia cap feina que no els hagués costat o no haguessin patit, “ho hem donat tot, tota l’experiència, tot l’esforç ha sigut abocat a aquesta producció”.

Dels personatges que a dissenyat ens va dir Yamamuro que els seus favorits són Cor Petit, Son Goku i Son Gohan i que si aconseguís reunir les set boles de drac, li demanaria al Drac Shenron (una pregunta a la mida de la pel·lícula), la pau mundial, Norihiro va assentir el mateix.

Entrevista Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida
Norihiro Hayashida / Foto: Ingrid Llorens

Per acabar l’entrevista a les preguntes de perquè “la resurrecció de F” i no de Freezer i el canvi de la típica BSO de la sèrie, ens van comentar que van anar a un concert d’uns coneguts, precisament el grup que fa la canço que escoltem al moment de la resurrecció de Freezer, van escoltar la cançó que els va agradar que casualment es diu F.
Vam tenir l’oportunitat d’entrevistar a un Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida molt agradables i il·lusionats amb la nova pel·lícula de Dragon Ball: La resurrecció de F.

 

Video: Alejandro Arroyo