L’actriu catalana participa en la sèrie de moda en televisió ‘El príncipe’

Va néixer a Barcelona un 19 de setembre de 1984. Ara, ja de gran, l’actriu Thaïs Blume és feliç sincera, amable, intel·ligent i treballadora. De fet el seu esforç en el món de la interpretació li ha donat la seva recompensa: participar en grans sèries televisives i l’última de gran èxit: ‘El príncipe‘ interpretant al personatge estimat per molts fans, Mati. L’actriu ens parla a Diari Català de la seva participació en aquesta ficció. Però a part de conèixer a la Thaïs com a actriu, com és a l’intimitat?

‘Vida personal’

 

Hem vist en el teu Instagram Thaïs que t’encanta l’esport (practiques sovint el Running o bé, realitzes classes dirigides). Què et dóna l’esport, és una forma de treure l’estrès? Ho recomanes?

Si, afirmatiu. Ho recomano 100×100. És la manera de mantenir-te sa de ment i sobretot continues sent feliç. Necessito fer esport cada dia i va bé combinar el Running, amb el gimnàs, les meravelloses classes guiades i entrenaments que m’ofereix la marca Nike amb les sortides a la muntanya. És, sens dubte una forma de desprendre’s de lo dolent perquè entri el bo al teu interior.

Posar-te per primer cop davant d’una càmera són unes regles noves que cal aprendre i després gaudir de la partida

Si la nostra memòria no falla, el teu primer repte davant les càmeres va ser una TV-Movie de TV3 i després el teu gran triomf com a actriu amb el paper de Cristina Calleja a Sin tetas no hay paraiso. Com et vas sentir la primera vegada que et vas posar davant d’una càmera?

La meva primera aparició en càmera, en efecte, va ser una mica abans de ‘Sin Tetas‘. Va ser una TV-Movie per a TV3 i Canal 9 i l’experiència va ser com un joc nou. Posar-te per primer cop davant d’una càmera són unes regles noves que cal aprendre i després gaudir de la partida. Cada treball ho assumeixo així, i cadascun dels meus reptes ho gaudeixo com si fos el primer.

Quins records et portes de la sèrie de l’amor de la Catalina i el Duc?

Tots meravellosos. A molta gent volguda que mantinc en la meva vida i un gran aprenentatge per la meva professió.

Thaïs Blume al personatge de Mati/YLPV | Diari Català
Foto: Thaïs Blume al personatge de Mati/YLPV

Has fet molt en la televisió (Valientes en Cuatro, ‘Hispania, la leyenda en Antena3, Gran Reserva a La 1… Et planteges passar-te més al teatre, a part del microteatre que ja has fet anomenat ‘Fractales‘?

A mi m’agrada tots els gèneres, i he tingut la sort de treballar en cadascun d’ells. Adoro el cinema, les series, i, perquè no, també el teatre. Em plantejo seguir treballant. Tot el que vingui benvingut.

‘El príncipe

Amb ‘El príncipe’ he après a utilitzar armes i a realitzar coreografies corporals pels moments de tensió

Thaïs, com ha estat la teva experiència a l’hora de participar en el rodatge de la sèrie de moda ‘El príncipe‘? Què t’ha aportat en la teva carrera professional el personatge Mati?

L’experiència ha estat increïble, m’ha aportat conèixer gent nova meravellosa i aprendre d’ella. Mai havia fet seqüències d’acció, he après a utilitzar armes i a realitzar coreografies corporals pels moments de tensió, etc. El meu personatge, Mati, m’ha ajudat a asseure la meva confiança, a resoldre problemes d’interpretació i ser efectiva en moments crucials.

Diguem dos conceptes que hi ha de Thaïs Blume en Mati?

La passió pel treball i l’ordre mental, sens dubte.

Com va ser rodar la mort i posterior depressió de Mati per la defunció de Hakim? Et va costar?

Va ser trist i alhora molt emocionant. Una setmana de moltes hores on cada dia, malgrat els plors dels personatges, tornàvem a casa amb un somriure. Va ser una situació molt difícil perquè al final agafes estima als personatges que interpretes.

Què ens pots avançar d’aquest tram final de la sèrie ‘El príncipe‘? (Si ens avances, ni que sigui, alguna petita exclusiva del teu personatge o referent al desenllaç de la ficció…)

No puc avançar gens. No vau sentir en el Making Of que han torturat al muntador perquè no parli? Jo per si de cas….(riu).

Nous projectes futurs?

Tinc el rodatge pendent (a falta de concretar dates i finançament) de Dani ZarandietaPrevenidos‘. Tinc unes ganes enormes de començar. També he presentat, amb la meva productora/companyia Entropel un curtmetratge per Notodofilmfest anomenat ‘Time Lapse’. I com no hi ha dos sense tres (riu) al març estreno una peça de microteatre a Barcelona juntament amb Mariona Ribas. No em puc queixar!

Algun desig futur per complir?

Seguir feliç, ser constant al meu treball i millorar cada dia.