Que és Sutran?

Sutran és la marca de roba que sorgeix com a resultat d’estudis exhaustius de l’empresa SUTRAN I MES D, S.L. en col·laboració amb el CTE (Centre d’Innovació Tecnològica de Catalunya) per donar solució a les persones que pateixen de sudoració excessiva (Hiperhidrosis).

Quina Tecnologia podem trobar? I on es fa? Quins avantatges té?

sutran grafic - Diari Català
Sutran

En els seus inicis, llança al mercat la primera samarreta al món amb tecnologia Sutran Drilook Technology, capaç d’eliminar per complet les taques de suor. Aquesta innovadora i PATENTADA tecnologia va ser dissenyada per garantir una bona imatge en qualsevol situació, sense interrompre el procés natural de sudoració del cos.

No obstant això, i seguint la línia de recerca que marca l’activitat dels seus creadors, 2 anys després d’iniciada la seva aposta per la tecnologia tèxtil, llancen al mercat Sutran Odorfil Technology, una altra innovadora i PATENTADA tecnologia que consisteix en un teixit revolucionari, capaç d’eliminar per complet la mala olor, a més de bacteris, picors i fongs.

A més, es fa tot a Catalunya.

SUTRAN DRILOOK TECHNOLOGY 

És el primer teixit intel·ligent capaç d’eliminar per complet les taques de suor, permetent als seus usuaris desenvolupar les seves activitats amb tota la tranquil·litat i confiança de saber que mai tindran taques de suor.

Aquesta tecnologia originàriament va ser creada per donar solució a totes aquelles persones amb casos més greus com la sudoració compensatòria i actualment els seus dissenys les fan aptes per a qualsevol persona que vulgui tenir sempre una bona imatge.

sutran tecnos - diari català
Sutran

El sistema PATENTAT de combinació de dos teixits de Sutran® que lligats entre si, creen una cambra d’aire que permet que la suor s’evapori completament abans que sigui visible i manté la roba i la pell seca a tot moment, a més d’aportar un efecte termo-regulador (manté la temperatura corporal), destaca per les següents característiques en cadascuna de les seves capes:

• Capa interior (contacte amb la pell):
• Finíssimes micro-fibres poroses amb gran capacitat d’absorció
• Tractat per augmentar la seva ja elevat coeficient de difusió de la suor
• Gran confort
• Capa exterior (visible)
• Aspecte normal com qualsevol altra peça de vestir
• Totalment transpirable
• Resistent a les taques

A més, en els productes amb tecnologia Sutran Drilook Technology, s’aprofita al màxim l’acabat tèxtil de la seva capa exterior que impedeix el pas de la suor i al mateix temps genera un efecte repel·lent als líquids (efecte mercuri), que ho converteix en idoni per evitar no solament les taques de suor, sinó també de qualsevol tipus de líquid i/o salses.

SUTRAN  ODORFIL TECHNOLOGY

És el primer teixit dissenyat amb un revolucionari fil compost per fibres naturals ANTIBAC FIBER que aconsegueix eliminar per complet la mala olor, a més de bacteris, picors i fongs.

Aquest teixit PATENTAT, elimina completament la mala olor a causa de l’eliminació dels bacteris que generen la mala olor corporal.

Mitjons antiolor per a home
Mitjons antiolor per a dona

Actualment aquesta tecnologia s’aplica als mitjons SUTRAN (Mitjons antiolor), ideals per a l’ús continuat amb qualsevol calçat i especialment recomanat per a esportistes i tot tipus de persones que vulguin mantenir els seus peus lliures d’olors, deguts a llargues jornades, canvis hormonals…

Ara esteu traient moltes novetats i enfocant al tema motor, com per exemple el Dakar, quina va ser la seva experiència en aquest Rally?

Si, ara mateix estem treballant amb pura vida, una marca importatnt al sector del motor i hem creat la línia Sutran Motorsport, la qual està funcionat molt bé també al món del 4×4.
L’any passat ja vam estar amb l’equip kh7 amb JUVENTANY / CRIAT Camió 6X6 DAKAR, que també repetirem aquest any.

LLOVERA / XAVI BLANC BMW QATAR TEAM DAKAR
LUCAS CRUZ CO-PILOTO CARLOS SAINZ

Estem participant en la Panafrica. El món del motor és fonamental per nosaltres.

Quines novetats trobem a la vostra gamma de productes?

En breu  apart de la motorsport, treurem la linia racket,dins la linia sport

Tambe la linia sutran dance, orienta a tota la gent del mon del ball no profesional

Teniu botiga física i online, on la trobem?

Sí, tenim botiga física al carrer de la séquia comtal número 10 de Barcelona (parada metro clot), i també una web de venda e-commerce.

Estem obrint mercat al sud de la península, la idea és tenir punt logístic allà per abaratir costos d’enviament als clients.