Enxampada ‘in fraganti’ una banda de romanesos que va obtenir 180.000 euros atracant estancs

0

Haurien comès fins a 16 robatoris en estancs de diverses poblacions catalanes i van ser enxampats en un d’ells

 

 

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un grup criminal que presumptament hauria comès 16 robatoris amb força en estancs de Catalunya, ha informat la policia catalana aquest dimecres en un comunicat.

Se’ls atribueixen robatoris a Roses, l’Escala, Castell i Platja d’Aro, Ripoll (Girona), Rubí, Centelles, Sentmenat, Molins de Rei, Castellar del Vallès i Castellbisbal (Barcelona).

Els agents van detenir el 7 de juliol a cinc ciutadans romanesos ‘in fraganti’ quan sortien de robar a Molins de Rei (Barcelona), investiguen altres dos més i el jutge ha decretat presó pels arrestats, que van obtenir un botí de 180.000 euros.

La investigació va començar el maig de 2016 després de conèixer-se diversos robatoris a estancs de Girona, en els quals els lladres van robar tabac i diners en efectiu després de fer un butró en la paret per poder accedir.

A més, en el registre a dos domicilis van trobar material procedent dels robatoris i dos aparells sofisticats que permetien inhibir freqüències com les d’alarmes dels establiments.