ERC demana no criminalitzar cap religió

0
Foto: Europa Press

El cap de llista per Barcelona el 20D, Gabriel Rufián, ha participat aquest dissabte al matí en el minut de silenci convocat a la Plaça Sant Jaume

El cap de llista d’ERC a les pròximes eleccions al Congrés, Gabriel Rufián, ha expressat un missatge de solidaritat i en “contra de la xenofòbia i la criminalització de certes creences religioses”.

Rufián ha participat aquest dissabte en el minut de silenci convocat a la plaça Sant Jaume de Barcelona, a què també ha acudit Joan Tardà, número 2, que ha recordat que l’horror de París també es pateix dia a dia en altres llocs del món”.

Davant d’aquesta trista situació, Tardà ha advocat per evitar criminalitzar els musulmans perquè també pateixen el mateix terror en altres països del món.

A la plaça Sant Jaume hi han acudit el president d’ERC, Oriol Junqueras, la secretària general, Marta Rovira, el president del grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch. També hi han estat presents els diputats del Parlament Oriol Amorós, Pere Aragonès i Teresa Vallverdú, i les candidates al Congrés Ester Capella i Teresa Jordà.