ERC espera “grans resultats”

0
20D_erc
Foto: Europa Press

La primera compareixença d’ERC mostren una satisfacció continguda al partit

 

El secretari general adjunt i responsable de la campanya d’ERC, Lluís Salvador, ha dit aquest diumenge esperar “grans resultats” de la seva formació a les eleccions generals i ha destacat l’augment de participació.

En una compareixença des del Born Centre Cultural de Barcelona, juntament amb la número tres de la candidatura Ester Capella, ha dit que esperessin que les enquestes “es constatin” per fer una valoració amb més profunditat.

El sondeig de TV3 sobre les eleccions generals els atorga una forquilla entre els 11-9 escons i segona força a Catalunya després d’EnComúPodem.

Salvador ha subratllat l’augment de la participació en relació amb les últimes espanyoles fet que, segons la seva opinió, suposa “un major compromís dels ciutadans” amb la democràcia i la política.

Amb tot, ha ressaltat que la participació apunta que serà inferior que en els comicis catalans del 27 de setembre i ha assenyalat “la importància de les mateixes en les quals es va obtenir quotes de participació històrica”.

Salvador ha incidit que la jornada ha passat amb absoluta normalitat i ha agraït la tasca dels 7.000 voluntaris que han representat ERC en tots els col·legis electorals catalans que han estat “imprescindibles perquè la candidatura que avui esperem que tingui uns grans resultats aquest en aquesta situació”.