ERC insisteix que es van presentar al 27S amb el compromís que Mas seria president

0
Sergi Sabrià,, ERC
EP: Sergi Sabrià,
Sergi Sabrià,, ERC
EP: Sergi Sabrià,

La promesa d’ERC, Mas com a President

El portaveu i secretari de comunicació d’ERC i diputat de Junts pel Sí per Girona, Sergi Sabrià, ha insistit aquest diumenge que la llista sobiranista es va presentar a les eleccions del 27S amb el compromís que el president de la Generalitat i número 4 de la candidatura, Artur Mas, seria investit president.

Ho ha dit en una entrevista a Rac1 recollida per Europa Press, en què ha assegurat que Junts pel Sí té uns compromisos electorals molt clars als quals no renunciarà, i ha insistit que s’han de mantenir “converses discretes” amb la CUP per avançar en les negociacions.

Sabrià ha dit que el debat sobre qui ha de presidir la Generalitat s’ha de deixar “per al final”, i ha explicat que la millor estratègia és començar el què i el com per arribar a la independència, cosa que, segons ell, els uneix amb la CUP.

[quote]”La CUP diu que aportarà solucions, doncs mirem-les i treballem-les. Juguem a pressionar-nos els uns als altres i això ho fa més difícil, estalviem aquesta part i arribem a un acord”, ha destacat Sabrià.[/quote]

També s’ha mostrat obert a la incorporació de CatSíQueEsPot a l’acord d’investidura perquè “com més ampli i més transversal sigui el procés més fort serà”, i després ha indicat la necessitat d’iniciar un procés constituent, que també porta la formació liderada per Lluís Rabell al seu programa.