El busquen unes 80 persones i el conseller d’Interior es desplaçarà a la zona

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra, juntament amb Agrupacions de Defensa Forestal, la Creu Roja i voluntaris continuen buscant a un nen de tres anys desaparegut la tarda d’aquest dijous a prop de la casa rural Can Serrallonga a Camòs (Girona).

Els cossos de seguretat han buscat al nen durant tota la nit d’aquest divendres juntament amb voluntaris –que s’han reincorporat a la recerca aquest matí– en una operació que ha reunit unes 80 persones, han informat els bombers –que dirigeixen l’operatiu– en un comunicat.

En total s’han mobilitzat 20 dotacions terrestres de bombers, dos helicòpters, el Grup Caní de Recerca, les unitats subaquàtiques i de muntanya del Grup d’Actuacions Especials (Grae) del cos, i unitats de muntanya, subsòl, investigació i seguretat ciutadana dels Mossos.

Durant el divendres a la nit, els submarinistes dels bombers es van submergir en una estany de 1.600 metres quadrats pròxim a la casa sense trobar rastre del menor.

El petit va desaparèixer mentre la seva família descarregava l’equipatge del vehicle en el qual acabava d’arribar a la casa rural per passar la revetlla de Cap d’Any.

Està previst que el conseller d’Interior, Jordi Jané, es desplaci a la zona per dirigir i supervisar les tasques de recerca i per traslladar el seu suport a la família.

Foto Bombers nen - Diari Català
@bombers

Jané confia en trobar al nen

El conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, ha confiat en trobar sa i estalvi al nen de tres anys desaparegut la tarda de dijous al voltant d’una casa rural de Camós (Girona) i ha destacat que anava abrigat en el moment en el qual va desaparèixer.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, Jané, que s’ha desplaçat fins a la zona on els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra estan portant a terme l’operació de recerca, ha assenyalat que el nen té una “complexió forta” que li fan ser optimista respecte a la seva supervivència.

El conseller també ha explicat que a les 13.00 hores participen gairebé 200 persones en el dispositiu de recerca entre cossos de seguretat i voluntaris que se n’han anat sumant durant aquest matí.