Se celebren les ’14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació’

0

Les jornades comptaran amb diferents activitats, xerrades i tallers

Els dies 3 i 4 de març l’Ateneu Barcelonès acull les ‘14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació‘. L’acte està organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i compta amb el suport de diferents empreses i institucions: Fesabid, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació i la Generalitat de Catalunya.

Dintre de les jornades, lloc de trobada per als professionals de les biblioteques, la documentació i informació, es proposen diferents activitats. El taller ‘Relacions interpersonals i motivació d’equips’ o taula rodona del ‘GTPlataformes audiovisuals i relació amb els usuaris’, entre altres activitats. La conferència de clausura, anirà a càrrec de Vicent Partal (Vilaweb), Daniel Gil (President COBDC), Glòria Pérez Salmeron (Fesabid/IFLA).

L’acte tindrà representació de les següents biblioteques: Ernest Lluch (Vilassar de Mar), Pau Vila (Molins de Rei), Josep Soler i Vidal (Gavà) i Maria Àngels Torrents (Sant Pere de Riudebitlles.

Aquí podeu veure tot el programa ‘14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació‘.