Es comença a construïr el Túnel del Vent

0
El Túunel del Vent ampliarà l'oferta lúdica
Així quedarà l'Estadi RCDE amb el Túnel del Vent
El Túunel del Vent ampliarà l'oferta lúdica
Així quedarà l’Estadi RCDE amb el Túnel del Vent

Es preveu que l’obra de l’empresa WINDOOR estigui finalitzada a finals de 2016

El mes de juliol de 2014 l’Espanyol i l’empresa WINDOOR van firmar un acord pel qual la companyia construiria l’anomenat Túnel del Vent al córner oest de l’estadi, el que actualment no es troba edificat. Més d’un any després i en haver obtingut tots els permisos pertinents, la companyia empordanesa ha donat el tret de sortida a les obres, tal com informa la pàgina web del club. El Túnel del Vent serà un espai tancat que oferirà la possibilitat d’elevar-se en l’aire i desplaçar-se d’un punt a l’altre. Amb aquesta activitat, l’Espanyol i WINDOOR pretenen augmentar l’oferta lúdica de l’Estadi RCDE, una ubicació excel·lent per a què l’empresa empordanesa ampliï els seus horitzons donat la modernitat i innovació de l’arquitectura del ‘temple’ blanc-i-blau.

Està previst que el Túnel del Vent estigui llest a finals del 2016, ocupant un 40% del córner. La zona restant, uns 1.800 metres quadrats, restaran lliures per altres propostes d’oci o comercials. La idea és que l’Estadi RCDE no només sigui un espai d’on gaudir de bon futbol, sinó on es pugui passar una jornada completa d’oci.

Els socis blanc-i-blaus tindran descomptes al Túnel del Vent, una proposta innovadora que espera connectar amb el seguidor espanyolista, ja de per si valent i obert a les noves propostes. La sensació de volar que ofereix WINDOOR amb la seva futura construcció és una d’elles.

Instal·lació d’una pantalla gegant

A més a més, l’Espanyol ha signat un acord amb l’empresa Powerpixxel per la instal·lació d’una pantalla gegant de tecnologia LED a la façana del Gol Prat de l’Estadi RCDE, per tal de projectar publicitat i informació en una de les principals vies d’accés a Barcelona i l’aeroport.