Es convoca una concentració a Terrassa per la mort de Cristina

1
Una iniciativa al facebook per recordar

Una iniciativa al facebook per recordarUna iniciativa per recordar i demanar Justícia

Ha passat més d’una setmana des del tràgic accident que va posar fi a la vida de Cristina, la investigació segueix el seu curs i totes les hipòtesis segueixen obertes, encara és d’hora per saber realment les causes i esperem saber algun dia la veritat. A les xarxes socials no han parat les mostres de condol i d’estima cap a la família. S’ha creat un grup al Facebbok i una recollida de firmes, el grup de Facebook “ Justicia para Cristina compta amb més de 4.000 seguidors que estan disposats ha arribat fins al final per què la justícia faci la seva feina.

Han creat també des de la plataforma change.org (plataforma de recollida de firmes) la qual porta més de 6.000 firmes d’un total de 7.500 necessàries per portar al Govern d’Espanya, al departament de Justícia. L’únic que demanen és que els autors dels fets paguin pel que han fet, que es faci justícia.

S’ha convocat per un acte davant de l’Ajuntament de Terrassa a les 18H del dissabte 20 de Juny per reivindicar la veritat, per recordar a Cristina i perquè les autoritats se n’adonin pel que estan passant. Aquest dissabte passat, una multitud de gent va anar al lloc del fatal accident per recordar i il·luminar el camí amb espelmes i flors, el lloc sempre serà recordat per aquest tràgic succés. Un emotiu recordatori per la jove mare que ha deixat un forat a la vida de la seva família, “un àngel ha tornat al cel per ser una estrella més del firmament”.

Tothom s’ha bolcat

Un casal, el casal Castellnou ha volgut posar el seu granet de sorra, han volgut mostrar el seu suport a la família i han ofert dues places al seu casal per les dues nenes que tenia Cristina, una iniciativa molt emotiva pels durs moments que viu la familiar i d’aquesta manera podran evadir-se una mica.

Tal com informa el Infotalqual, El capità de la Penya San Pedro, Carlos Esteban, va reclamar ahir durant la celebració de l’ascens #JusticiaParaCristina. Esteban, familiar directe de la jove morta a causa d’un accident de trànsit el passat 6 de juny, va celebrar la victòria amb una samarreta que reivindica justícia per a la desapareguda.

També s’han fet unes samarretes que es poden comprar a una botiga de Rubi, Copymat, que es venen a 8.50€ i tot el recaptat anirà a ajudar les víctimes de trànsit.