S’especula que el Pagani Zonda Revolution ha fet un temps de 6 minuts i 30 segons

Ja fa temps que el circuit de Nürburgring s’ha convertit en l’escenari principal on les marques porten els seus models més esportius per desxifrar quin temps són capaços de realitzar a l’infern verd i, de pas, conèixer si han batut o no al seu o seus rivals. Però sembla que el temps per al més ràpid ja té nom i cognom, i es diu Pagani Zonda Revolution.

Aquest model de la marca italiana és la cúspide de les seves creacions i la versió més radical del Zonda amb un prohibitiu preu de 2,2 milions d’euros. Amaga un motor V12 d’origen AMG i 6 litres de cubicatge capaç de generar 800 CV de potència amb un parell màxim de 730 Nm. Tot això combinat amb un pes molt lleuger de només 1.070 quilograms aconseguit gràcies a l’ús de fibra de carboni i titani. Així mateix, el Pagani Zonda Revolution equipa frens Brembo, 12 modes per al control de tracció, caixa de canvis modificada, una aerodinàmica molt treballada, entre d’altres llaminadures fetes per crear un cotxe perfecte.

Pagani Zonda Revolution rei de Nürburgring | Diari Català
Pagani Zonda Revolution

Només 5 persones de tot el món van atrevir-se a donar el pas per comprar aquest Pagani Zonda Revolution, però poden estar ben orgulloses de la seva màquina. Ara, ens ha arribat la notícia on s’afirma que ha rodat a l’infern verd en només 6 minuts i 30 segons. Aquest esdeveniment no ha estat confirmat per la marca però, gràcies a les fotos publicades a les xarxes on es veu el morro del cotxe amb el temps apuntat, ens fa pensar que la informació és verídica i que aviat serà totalment confirmada.