El videojoc de LEGO basat en la darrera película de Star Wars s’anuncia abans d’hora a la web de Xbox

Ja es coneix la nova adaptació de LEGO als videojocs després de l’èxit de LEGO Marvel’s Avengers, estrenat fa uns dies. Aquesta vegada, l’estudi TT Games -encarregat de les adaptacions de Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones, El Senyor dels anells o Batman– torna a la càrrega amb LEGO Star Wars: The Force Awakens.

starwarslego2
La nau de Han Solo a LEGO Star Wars: The Force Awakens

Fins i tot es coneix la data d’estrena del joc, respectiva al 28 de juny d’aquest mateix any. Segons la descripció, el videojoc descriurà els fets succeïts entre Star Wars Episode VI i el llargmetratge que es projecta a dia d’avui a les sales. LEGO Star Wars: The Force Awakens es filtra a través de la pàgina oficial de Xbox, des d’on no podem conèixer si arribarà a la resta de plataformes.

Atenent a LEGO Marvel’s Avengers, hauria d’arribar a PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, PC, Wii U i Nintendo 3DS. Tot i que és d’hora per afirmar-ho. A continuació, algunes captures del joc.

starwarslego3
Captura de Kylo Ren
starwarslego4
Poe Dameron també es deixa veure
starwarslego5
Finn, un dels protagonistes del llargmetratge.

Gràcies a que LEGO Star Wars: The Force Awakens es filtra a la Xbox Store, podem saber que Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren i Han Solo serán només alguns dels molts personatges controlables.