Una persona ha filtrat Imatges reals del Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

En poc menys de dues setmanes donarà inici el Mobile World Congress portant amb si moltíssimes filtracions de tots els terminals que es presentaran en aquest esdeveniment, però un d’ells sembla que destaca sobre els altres, el nou Galaxy S7.

Fa poc temps un empleat va filtrar imatges del dispositiu revelant així algunes de les seves característiques, Evan Blass (@evleaks) també va posar de la seva part i va filtrar imatges de premsa i algunes altres característiques.

Ara, una persona ha filtrat una imatge real tant del Galaxy S7 com del Galaxy S7 edge (amb puntuació de benchmark inclosa d’aquest últim).

Galaxy S7

En el cas del Galaxy S7, podem apreciar un revolt a la part de darrere que millorarà l’adherència mantenint també l’acabat de vidre del Galaxy S6 i resistència a l’aigua.

Un altre dels dubtes que havien sobre aquest dispositiu era l’acabat de la càmera, a la imatge filtrada podem veure que no sobresortirà tant com es rumorejava, encara que tampoc estarà completament arran de la superfície. Segons la filtració, la càmera serà Britecell de 12 megapíxels amb obertura f/1.7.

Galaxy S7

Aquesta filtració assegura també que la variant amb processador Exynos serà un 15% més ràpid que la de Qualcomm, totes dues variants comptaran amb un DAC de so d’alta qualitat.

La bateria disposarà de càrrega ràpida, arribant a carregar-se de zero a 80 per cent en uns 30 minuts aproximadament.

Galaxy S7 edge

La mateixa font ha filtrat una imatge del Galaxy S7 edge, encara que a diferència del Galaxy S7, aquí veiem el frontal del terminal, a més, ve amb regal, una imatge amb un benchmark amb 134.704 punts de puntuació en AnTuTu.

Galaxy S7 edge

Segons els rumors, el Galaxy S7 edge comptarà amb una pantalla Super AMOLED de 5,5 polzades amb resolució QHD, disposarà de dues versions amb processador Exynos o Snapdragon 820, 32/64GB d’emmagatzematge intern ampliable mitjançant micro-SD acompanyat de 4 GB de RAM LPDDR4.

Les càmeres seran idèntiques, tenint la posterior un sensor de 12 megapíxels amb obertura f/1.7 i la frontal 5 o 8 megapíxels (per confirmar). La bateria serà de 3600mAh.