Terrassa Plaça: nou centre comercial a la ciutat

0
Terrassa Plaça
Recreació de com serà el centre comercial Terrassa Plaça. Foto: Terrassa Plaça

Bricomart i Mercadona aterraran en aquest centre comercial, Terrassa Plaça, que es projecta just al costat de l’Eroski, a l’avinguda del Vallès

 

La propera primavera s’iniciaran les obres per construir un nou centre comercial a Terrassa, a una parcel·la de 56.000 metres quadrats, el Terrassa Plaça. Actualment, al costat d’aquesta parcel·la hi ha un hipermercat Eroski, una galeria comercial i els establiments Burger King i Viena. Segons anuncia la promotora Citygrove a la seva web, el centre comercial obrirà les portes la primavera de 2017.

Segons informa La Torre del Palau, encara no s’han tramitat els permisos d’obra. L’objectiu no només és portar un centre comercial nou sinó remodelar tot l’espai actual, basant-se en un “disseny modern i avantguardista” que estarà ideat per l’Estudi d’Arquitectura L-35. El projecte ja compta amb dos pols d’atracció comercials ja signats: Bricomart del Grup ADEO, líder mundial en el sector del Bricolatge i materials de construcció, amb 11.900m2 de SBA, i Mercadona Supermercats amb 2.732m2 de SBA, capdavantera a nivell nacional en el sector de l’alimentació.

A les places d’aparcament ja existents que es troben en la parcel·la d’Eroski, s’afegiran 1.015 places d’aparcament addicionals, a més de places habilitades per a motos, bicicletes i punts de recarrega per a vehicles elèctrics. S’espera que en els propers mesos, altres empreses de caràcter estatal i fins i tot multinacionals s’adhereixin en aquest projecte. Terrassa Plaça comptarà amb 14 locals disponibles per a fins comercials.