“És una nit històrica, no cal estar nerviosos”

0
Pablo iglesias - Diari Català
Pablo iglesias

Pablo Iglesias arriba al quarter general de Podem

El secretari general de Podem i candidat a la Moncloa, Pablo Iglesias, ha arribat passades les 19.45 hores al ‘quarter general’ que Podem ha instal·lat al Teatro Goya Multiespai de Porta de l’Àngel de Madrid, des d’on seguirà el recompte de vots de les eleccions generals d’aquest diumenge al costat dels seus col·laboradors més pròxims.

A la seva arribada al teatre, on ja l’esperaven gairebé tots els membres de la seva executiva, com el número dos del partit i cap de campanya, Íñigo Errejón, o el seu secretari d’Organització, Sergio Pascual –els dos candidats al Congrés–, ha assegurat que es trobava tranquil.

“És una nit històrica, no cal estar nerviós, cal tenir altura d’Estat”, ha afirmat a preguntes de les desenes de càmeres i periodistes que l’esperaven a l’entrada del TeatroGoya, des d’on el candidat a la Presidència del Govern espanyol valorarà els resultats.

Des de la sala on Iglesias segueix el recompte de vots al costat dels principals dirigents, càrrecs públics i cares conegudes del partit, s’han pogut sentir alguns dels principals lemes del partit en aquesta campanya, com ‘Remuntada’ o ‘Sí que es pot’.