El programa de conducció Volkswagen Driving Experience compta amb algunes novetats com el curs Escola R Junior

Com cada any els cursos de conducció Volkwagen Driving Experience arriben als circuits d’Espanya per formar als nostres conductors. Aquest 2016 l’Escola R arriba amb una novetat: el nivell principiant o Junior, pensat per a conductors amb menys de dos anys de permís de conduir. L’Escola R Junior se centrarà en la formació i la seguretat, ja que té com a objectiu traslladar els coneixements de l’autoescola a possibles situacions reals en el nostre asfalt.

El programa Volkswagen Driving Experience ofereix un seguit de cursos de tot tipus: circuit, off-road, formació, velocitat… de tot una mica. Gràcies a aquestes jornades els participants poden posar a prova les seves capacitats al volant mentre aprenen d’uns instructors de molt nivell. Un d’aquests monitors, i ambaixador dels cursos, Luis Moya va comentar durant la presentació del calendari 2016 que: “l’objectiu principal d’aquests cursos és salvar situacions de risc. Al final del dia el que busquem és que els conductors tinguin més control sobre el cotxe, que tinguin recursos amb els quals evitar un accident”.

Per primera vegada el programa inclou un curs pensat per als conductors més novells i amb menys experiència. El curs Junior començarà al circuit malagueny de Ascari els dies 16 i 17 d’abril. Ja es pot comprar l’entrada al curs mitjançant la web del programa i té un preu de 90 euros per als clients de la marca i de 120 euros per no clients. Els participants tindran l’oportunitat de conduir en circuit el Polo GTI.

Escola R Ascari
Els conductors portaran el Polo R pel Circuit d’Ascari | Foto: Volkswagen

Per aquells que volen seguir aprenent i ja compten amb més experiència al volant, Volkswagen segueix oferint els nivells Escola R Intensive i Advance. També recorreran els circuits espanyols i aquí pots veure el calendari.

Escola R Intensive: aquest curs està dirigit a aquells que volen millorar la seva conducció en el dia a dia i aprendre a reaccionar de millor manera. El preu és de 170 euros per a clients i 220 per no clients de la marca.

Escola R Advance: en aquest cas s’ofereix a conductors amb nivell alt o expert que ja hagin passat pel nivell Intensive. Té tant curs teòric com pràctic, que serveix per aprendre noves tècniques de conducció esportiva per gaudir de la velocitat sense perdre seguretat. El preu és de 250 per a clients i 300 euros no clients.