Escorcollen l’habitació de Jordi Pujol Jr

0
Escorcollen habiració jordi pujol JR - Diari català
Agents de la Policia Nacional
Escorcollen habiració jordi pujol JR - Diari català
Agents de la Policia Nacional

A casa del seu pare i la casa de la seva exdona

La Policia Nacional ha escorcollat el matí d’aquest dimarts l’habitació de Jordi Pujol Ferrusola a casa del seu pare, l’expresident català Jordi Pujol, així com l’habitatge de la seva exdona Mercè Gironés, en el marc de l’operació de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (Udef) contra la família.

Segons han informat Europa Press fonts jurídiques, el jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, que investiga els negocis de Jordi Pujol Ferrusola i la seva exdona, ha ordenat un total de 15 escorcolls en diferents empreses vinculades al fill gran de l’expresident, així com del seu domicili i dels seus germans Josep i Pere, i el de la seva exdona.

La policia també ha accedit al domicili de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol per escorcollar l’habitació que utilitza Pujol Ferrusola, que, segons sembla, es troba convalescent d’una operació quirúrgica.

Alhora, el jutge ha ordenat l’escorcoll de dues naus industrials utilitzades pel fill gran de l’expresident català.

L’operació ha inclòs escorcolls a la casa de l’empresari i vicepresident segon del FC Barcelona Carles Vilarrubí, i a Madrid s’ha escorcollat la seu de l’empresa Isolux i la casa del seu president, Luis Delso.