Esdeveniments esportius de motor d’aquest cap de setmana

0
Esdeveniments esportius del motor del proper cap de setmana.
Esdeveniments esportius del motor del proper cap de setmana.

La lliga Catalana interprovincial de MX s’estrena aquest cap de setmana

Hi haurà la primera màniga exclusiva de Fèmines de motocròs de la temporada.

Una de les millors fémines del panorama català i espanyol, Carla Magallón
Una de les millors fémines del panorama català i espanyol, Carla Magallón

Després d’anul·lar-se la prova de Motocròs de Sant Hilari, el Moto Club Can Taulé serà l’encarregat de donar el tret de sortida a una nova edició de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs al circuit de Can Taulé. La prova del diumenge 3 d’abril acollirà un total de sis categories: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5 i la flamant nova categoria de Fèmines.

La jornada de competició començarà a les 9h del matí en un traçat en perfectes condicions ja que el Moto Club Can Taulé modificarà i arreglarà el traçat perquè els pilots puguin gaudir d ́una magnífica jornada de motocròs.

El club organitzador també informa que el dissabte dia 2 d’abril obrirà el circuit per entrenaments, des de les 9h del mati i fins a les 14h del migdia.

Primera cursa de Miniresistència de la temporada al circuit de Móra d’Ebre

Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a una nova edició del Trofeu Català de Miniresistència al circuit de Móra d’Ebre. Enguany, la competició per equips que permet rodar fins a tres hores seguides sobre l’asfalt, visitarà alguns dels circuits més emblemàtics del panorama català, com els traçats d’Alcarràs, Juneda, Osona, i el mencionat circuit de Móra d’Ebre.

Comença la temporada de Minivelocitat
Comença la temporada de Minivelocitat

Aquest any els pilots que disputin aquesta competició també gaudiran de l’impressionant prova nocturna sobre l’asfalt d’Alcarràs, vivint una de les sensacions més espectaculars sobre les dues rodes.

Com a novetat d’enguany, la Miniresistència visitarà el traçat aragonès de Zuera, el proper 12 de juny.

El Trofeu Català de Miniresistència farà rugir els motors per segon any consecutiu, amb l’ambició de superar les bones inscripcions de l’edició del 2015. Recordeu que el format d’aquesta competició us permetrà gaudir de tres hores de cursa non-stop, amb la possibilitat de competir per equips o individualment, una manera única d’acumular hores de rodatge i passar-t’ho d’allò més bé rivalitzant contra la resta d’equips i lluitant per demostrar ser el millor.

Segona cursa de promovelocitat al Circuit de Móra d’Ebre

Aquest diumenge se celebrarà la segona cursa del calendari de la Copa Catalana de Promovelocitat 2016 al circuit de Móra d’Ebre. Després de l’espectacular posada en escena de fa tres setmanes a Alcarràs, amb més de 50 pilots en pista, aquest diumenge també s’espera una gran inscripció en un dels traçats més atractius del territori. El Moto Club Circuit Móra d ́Ebre s’encarregarà d’organitzar la segona cursa de la temporada 2016, que a part de les PromoCat 1, 2 i 3, també acollirà als pilots de la Miniresistència catalana.

Cruces, Solà, Uceda, Lerín, Monllau i Millán, vencedors de la primera cursa de Promovelocitat 2016, intentaran mantenir la seva condició de líders.

Aitona acollirà la tercera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens

Aquest diumenge se celebra la tercera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens. Després de la cursa de fa unes setmanes als Alfalcs, el trial viatge fins al Segrià, concretament a la localitat d’Aitona.

Trial de Nens a Aitona
Trial de Nens a Aitona

La cursa, organitzada pel MC Aitona, acollirà les categories: Aleví, Aleví + 8, Base, Iniciació, Oberta i Promo.

Pel que fa a les classificacions generals, els següents pilots arriben líders de les seves respectives categories a la cursa d’Aitona: Lluc Miquel a Promo, Pep Enric Mallafré a Aleví, Marc Piquer a Aleví+8, Nil Riera a Base, i Nil Bonachela a Iniciació.

Font: Federació Catalana de Motociclisme