Espadaler critica que la CUP marqui l’agenda “de manera exagerada”

0
Ramon Espadaler
Ramón Espadaler, a un acte d'Unió | Foto: Europa Press

El líder d’Unió considera que “s’ha abandonat l’espai del mig” i senyala que Convergència s’està decantant “cap a l’esquerra”

Per a Ramón Espadaler, líder d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Convergència esta fent “una decantació cap a l’esquerra” i culpa d’aquest fet a la CUP que, segons ell, “està marcant l’agenda política d’una manera exagerada”. En una entrevista a 8TV aquest dimarts, el líder d’Unió va acusar directament a CDC de ser “captiva d’ERC i la CUP”.

Degut a aquest suposat gir cap a l’esquerra, Espadaler considera que “s’ha abandonat el centre”, un espai que, en clau catalanista, aspira a ocupar Unió, tot i que les darreres eleccions al Parlament i generals han demostrat que estan mancats de suport -no tenen ja representació a cap d’aquestes dues cambres-. Reconeixia Espadaler durant l’entrevista que potser UDC no esta sent capaç de “captar” el votant catalanista. La feina serà encara més difícil aquest 26J ja que, malgrat Espadaler va anunciar que el partit es presentava, la situació econòmica d’Unió obliga a una campanya austera.

 

Compartir
Article anteriorPuigdemont viatja a Londres per explicar el pla sobiranista
Article següentEls Diables de Terrassa celebren el seu 35è aniversari
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]