Espadaler demana JxSí que no quedi segrestat per la CUP

0
Espadaler demana JxSí que no sigui captiu de CUP
Ramón Espadaler, al centre, aquest dilluns | Foto: Europa Press

 

Espadaler es mostra contrari a “saltar-se la llei”, tot i també esbronca el PP per la seva actitud

 

EC / El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, ha demanat aquest dilluns a JxSí que no siguin “captius” de la CUP, referint-se a la resolució independentista que han signat les dues formacions, al mateix temps que ha criticat el recurs d’empara del PP al TC.

En declaracions als mitjans, Espadaler s’ha mostrat contrari a “saltar-se la legalitat”, i alhora ha demanat que es reprengui el rumb de la política i deixi de judicialitzar-se, referint-se a l’actitud del PP.

Espadaler espera que JxSí formi govern, argumentant que han guanyat majoritàriament les eleccions i perquè uns altres comicis al març serien perjudicials per a Catalunya, ja que “s’han viscut moltes eleccions en pocs anys”.

Referint-se a les generals, Espadaler s’ha mostrat confiat en treure uns bons resultats i ha afirmat que no pensa en la possibilitat de quedar-se sense representació.

El secretari general d’Unió ha fet aquestes declaracions en una trobada amb militants del partit a Girona, on s’ha escollit l’actual portaveu al congrés, Montserrat Surroca, com a candidata per Girona per a les pròximes eleccions.