Espadaler (Unió) augura “poca vida”

0
Ramon Espadaler
Ramon Espadaler | Foto: Europa PRess
Ramon Espadaler
Ramon Espadaler

A un govern format per Junts pel Sí i la CUP

El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, ha afirmat aquest diumenge que augura “poca vida” a un govern de la Generalitat format per Junts pel Sí i la CUP, i ha alertat que la servitud de la CUP preocupa molts votants.

Ho ha dit en una entrevista a Rac1 recollida per Europa Press, en què ha advertit que s’hauran de prendre decisions serioses que poden “no ser sintetitzables entre dues forces polítiques profundament contradictòries“, i ha assenyalat que hi ha una part important de vots prestat a Junts pel Sí que no seran estables ni permanents.

Preguntat sobre la candidatura d’Unió a les eleccions generals, a la qual el líder d’Unió, Josep Antoni Duran, s’ha presentat com a candidat, Espadaler ha confiat que aconseguiran representació per dialogar un millor encaix de Catalunya a Espanya.

“Si no aconseguim representació seguirem cap endavant i ens tornaríem a presentar a les pròximes eleccions al Parlament”, ha explicat Espadaler, tot i que ha assenyalat que aquesta decisió es prendrà en funció de les variables del moment.

El líder democratacristià ha afirmat que el partit té un deute d’uns 14 milions d’euros, i ha coincidit que aquest deute “no serà fàcil de pagar” en funció dels resultats d’Unió a les urnes.