Luis Enrique sobre el partit contra l'Espanyol | Diari Català
Luis Enrique a la roda de premsa prèvia al derbi | Europa Press

Luis Enrique veu en l’Espanyol de Constantin Galca un rival dur per la pressió que exerceix i per la valentia en el seu joc

Luis Enrique, destaca la pressió que exerceix sobre el rival i la valentia en el joc de l’Espanyol de Constantin Galca com seriosos perills de cara al primer derbi de la sèrie de tres que el FC Barcelona disputarà contra els espanyolistes.

“És un equip que ha canviat d’entrenador fa tres o quatre partits i ara ja comencem a veure les coses que demana el tècnic i la manera en la que intenten jugar. Anem, a més, amb les obligacions de jugar fora de casa i sabem que és un derbi, un partit diferent als altres”, ha assenyalat en la roda de premsa prèvia.

El tècnic asturià va confessar sentir admiració pel projecte que intenta dur a terme Constantin Galca a l’Espanyol. “Té les coses clares però la complexitat del que busca necessita temps. Ens generarà moltes complicacions per la seva valentia. És una proposta que els va a donar bon resultat; atractiva i que només necessita el temps del qual moltes vegades els entrenadors no disposem. Intentaran jugar sortint des del darrere, ens pressionaran i seran un equip organitzat i intens, no tinc cap dubte “, ha explicat.

A més, el tècnic asturià va assegurar que després d’un 2015 amb cinc títols, els blaugrana comencen el 2016 amb ganes de repetir els triomfs. “Estem en la dificultat de tornar a guanyar sempre després d’aconseguir els títols, i en això els jugadors han demostrat al llarg dels anys que no es cansen de les victòries. En el present encara no hem guanyat res, comencen els mesos importants de cada competició i tenim l’objectiu clar de lluitar per tot “, ha indicat.