El Superprestigio Dirt Track tornarà a fer vibrar el Palau Sant Jordi el dissabte 12 de desembre

La llista d’inscrits del Superprestigio Dirt Track segueix creixent a només quatre dies de l’esdeveniment que tornarà a fer vibrar el Palau Sant Jordi de Barcelona.

A part de Marc Márquez, Toni Elías, Àlex Rins, Mika Kallio, Nico Terol, Àlex Márquez, Julián Simó, Lorenzo Baldassarri, Mattia Pasini, Jordi Torres, Ricky Cardús, Xavier Siméon, Marcel Schrötter, i Dani Ribalta s’hi sumen:

El valencià Xavi Forés, campió d’Europa de Stock-Extreme el 2013 i que aquesta temporada ha disputat algunes carreres del Campionat del Món de Superbikes, torna al Superprestigio. El de Llombai va participar en la primera edició on va aconseguir la segona millor puntuació del seu grup en les mànegues classificatòries.

Ara bé, per Carmelo Morales, l’actual campió d’Europa de Superbikes, serà el primer Superprestigio Dirt Track, amb ell tenim espectacle assegurat.

Espectacle al III Superprestigio Dirt Track | Diari Català
Oriol Mena i Jordi Torres entrenant a la pista del Rancho Canudas Foto: Meritxell Pey

Una altre de les noves incorporacions és María Herrera, que serà la primera pilot espanyola que participarà al Superprestigio Dirt Track. No és la primera noia que ho fa, l’any passat va participar l’americana i participant de AMA Grand National de Flat Track, Shayna Texter, però la presència de la primera guanyadora d’una carrera del CEV (Motorland Aragón, 2013) i qui també ha puntuat en al Mundial de Moto3, serà segur, un dels grans atractius de l’edició d’enguany.

La presència confirmada d’altres pilots mundialistes com Xavi Vierge, Joan Mir o el nou subcampió del Món Júnior de Moto3, Albert Arenas, deixen la llista d’inscrits de la categoria Superprestigio gairebé completa.

La categoria Open comptarà amb la participació de Sylvain Bidart, un dels millors pilots francesos de Supermoto. Formant equip amb els germans Chareyre, Bidart ha aconseguit aquest any per francia el Supermoto de les Nacions. La llista de 24 noms de la categoria Open del Superprestigio Dirt Track la tanca el català Oriol Mena, campió del Món d’Enduro Júnior (2009).

Espectacle al III Superprestigio Dirt Track | Diari Català
Jared Mees derrapant a Rancho Canudas

La categoria Open comptarà amb la participació de: Jared Mees, Brad Baker, Tom Chareyre , Oliver Brindley, Gerard Bailo,  Joonas Kylmäkorpi, Fredrik Lindgren, Aidan Collins, Alan Birtwistle, Francesco Cecchini, Masatoshi Ohmori, Sylvain Bidart, Oriol Mena, Franc Serra, Ferran Cardús, Jaume Gaya, David Giménez, Adrián Garín, José Luis Martínez, Lluís Massana, Marcos Ramírez, Joan Ramon Ribelles, Ferran Fornell, i Xavier Galindo.

Per més informació cliqueu aquí.