Espectacular persecució d’un home armat a Terrassa

0
persecució, Terrassa
Foto: Wordpress

Un veí armat amb una escopeta retallada va recórrer els carrers del barri de Can Parellada escapant de la policia i va emprendre la fugida a tirs pel bosc

El barri de Can Parellada va viure el dijous a la tarda una espectacular persecució: un veí armat amb una escopeta retallada va recórrer els carrers escapant de la policia i va emprendre la fugida a tirs pel bosc, segons informa avui el Diari de Terrassa.

L’espectacular succés va arrencar minuts abans de les sis de la tarda, quan els habitants d’un habitatge ocupat al carrer Ucraïna van recriminar a un veí que els havia entrat a robar al domicili.

La discussió va pujar de to i l’acusat, pel que sembla proveït d’arma blanca, va decidir acudir a la seva casa, al carrer Grècia, de la qual va tornar proveït d’una segona arma, en aquest cas de foc.

De tornada al lloc de la refrega, el presumpte lladre va amenaçar als veïns amb l’escopeta retallada. Els veïns va donar avís als cossos de seguretat i en pocs minuts dues dotacions de Policia Municipal es van personar en el lloc dels fets.

Va ser llavors quan, en comprovar l’arribada dels agents, l’home armat va emprendre la fugida pujant a un vehicle i recorrent els carrers de Can Parellada a tota velocitat.

Els agents no van aconseguir donar amb el fugitiu, ja que l’home va abandonar ràpidament el cotxe per endinsar-se en el bosc, on la policia va escoltar com a mínim un tret.

L’episodi va concloure al carrer Holanda, on els cossos de seguretat sospitaven que el fugitiu s’havia ocultat al domicili dels seus pares. Un cop a casa, l’home armat va ser qui va obrir la porta, procedint a la seva detenció i posterior trasllat a la Mútua.