Luis Enrique | Diari Català

Luis Enrique afirma que el resultat de l’anada deixa l’eliminatòria oberta i que l’Athletic Club sempre planteja dificultats

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat que espera un Athletic Club “encara més perillós” que el de l’anada o el que els va guanyar en la Supercopa d’Espanya per al partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rey d’aquest dimecres al Camp Nou, en què hauran de defensar l’1-2 de l’anada que va deixar l’eliminatòria “oberta” i, per aquesta raó, ha assegurat que sortiran a guanyar per no deixar lloc a la remuntada.

“Espero el mateix Athletic que ens vam trobar en l’anada, un equip amb els mateixos valors i objectius en cada partit, i no espero cap diferència. Fins i tot és més perillós pel resultat, el de l’anada no els serveix, segur que hi haurà complicacions, dificultats, reptes i objectius; és una eliminatòria encara per decidir”, ha manifestat Luis Enrique en roda de premsa.

A més, ha negat que hi hagi cap relaxació pel resultat de l’anada i menys encara que hi hagi un excés de confiança en els seus jugadors pel 6-0 que van endossar a l’Athletic a la Lliga fa poc. “Per part dels jugadors del primer equip i de l”staff’ no hi haurà cap confiança. Sabem les dificultats que hem tingut contra l’Athletic i això no succeirà”, ha apuntat.