AC Schnitzer ACL2, més potent que un BMW M2

Us va agradar el nou BMW M2? Doncs no us perdeu el que ara us presentem. El Saló de Ginebra és, sens dubte, el gran aparador perquè les marques mostrin les seves grans novetats, però també ho és perquè preparadors amb cert bagatge arribin amb propostes de tot tipus. Algunes poden agradar, altres no, però el treball que hi ha darrere és inqüestionable i tots lluiten per ser espectaculars. Doncs bé, és el cas d’aquest radical AC Schnitzer ACL2, l’última creació d’aquest preparador alemany, que vol mostrar al món, no un simple BMW Serie 2, sinó un pur espectacle de potència i expressió esportiva que el posicionaria com un M2 elevat al quadrat.

De moment no es coneixen molts detalls sobre aquest AC Schnitzer ACL2, però sabent que el BMW M2 encara no ha començat a arrencar, segurament estigui creat sobre la base del M235i, la versió més potent fins a l’arribada del M2.

Esportivitat radical amb el AC Schnitzer ACL2 | Diari Català
Vista posterior

Estèticament l’AC Schnitzer ACL2 es mostra completament radical aportant una gran quantitat d’elements aerodinàmics tals com a nous para-xocs, aletes més amples, un capó amb dues entrades d’aire i un aleró de generoses proporcions. A l’interior també s’aprecien canvis com en la tapisseria de pell de color verd, tonalitat emprada en altres elements interiors, així com un volant amb unes formes que podem considerar una mica estranyes.

Respecte a la mecànica, tampoc ens diuen molt sobre aquest AC Schnitzer ACL2 però ens podem aventurar a dir que sota el capó pot amagar-se un sis cilindres en línia, el mateix que porta el BMW M3. Això sí, el que sí que sabem és que té 570 CV de pura potència, la qual el situa en una relació pes/potència espectacular. En qualsevol cas, caldrà veure’l a Ginebra.