Cinc policies ferits després d’immolar-se un membre de l’Estat Islàmic a Turquia

El nombre de policies ferits després de la immolació d’un presumpte membre del grup jihadista Estat Islàmic a la localitat turca de Gaziantep (sud) ha ascendit a cinc, segons ha informat el diari local ‘Hürriyet‘.

Policies turcs han irromput en un apartament de la ciutat per detenir una cèl·lula de l’Estat Islàmic i, en obrir la porta, un dels jihadistes s’ha immolat, mentre que els altres han aconseguit fugir, tot i que un ha estat detingut després.

Les forces de seguretat turques han llançat diversos operatius a Gaziantep, prop de la frontera amb Síria, per localitzar altres dos membres de la cèl·lula, que actualment es troben a la fuga.

Unes hores abans, les tropes turques van matar quatre terroristes que intentaven entrar amb dos cotxes a Gaziantep. Els soldats els van cridar l’alto i ells van obrir foc, per la qual cosa els uniformats van respondre disparant contra un dels cotxes i van matar els seus quatre ocupants. L’altre cotxe va poder escapar.

Les autoritats turques han incrementat el nombre d’operacions contra Estat Islàmic a Turquia després del doble atemptat perpetrat el 10 d’octubre a la capital, Ankara, que es va saldar amb la mort de més de cent persones.