Estats Units nega un atac contra l’exèrcit de Síria

0
atacs siria coalicio estat islamic
Foto: Royal Air Force

Els EUA neguen que la coalició contra Estat Islàmic estigui darrera l’atac a la base de l’Exèrcit sirià a Deir ez-Zor tal i com acusa el president Bashar al-Assad

 

El Govern dels Estats Units ha negat aquest dilluns que forces de la coalició contra Estat Islàmic hagin atacat una base de l’Exèrcit sirià a Deir ez-Zor, després que el règim que presideix Bashar al-Assad l’acusés de ser responsable d’aquest bombardeig.

Brett McGurk, l’enviat especial dels Estats Units en la coalició contra Estat Islàmic, ha dit que les forces sota comandament nord-americà no han realitzat aquest atac i ha subratllat que no hagut atacs de la coalició en una ràdio de menys de 55 quilòmetres de distància de la base de Deir ez-Zor. “Les informacions sobre la implicació de la coalició són falses”, ha assegurat, en un missatge publicat a la xarxa social Twitter.

En un comunicat, el Ministeri d’Afers Estrangers sirià ha assegurat que la base de l’Exèrcit sirià a Deir ez-Zor ha patit nou atacs aeris i que han mort un mínim de tres militars sirians, i alhora ha atribuït l’atac a les forces de la coalició.