Poques excuses a la roda de premsa d’Oriol Alsina, que va voler reconèixer l’actitud dels seus homes valorant la seva lluita fins al darrer minut amb un jugador menys

No va fer moltes voltes a la derrota d’ahir Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, que va sentenciar que “el Nàstic ha estat superior”. Tot i considerar ”decisiva” l’expulsió d’Escassi vora la mitja hora de joc, el tècnic va voler reconèixer l’actuació del seu equip i va afirmar anar-se’nmolt orgullós dels meus jugadors perquè han lluitat i han competit, no han deixat cap pilota per perduda i han evitat un resultat més ampli”. Amb tot, va explicar que “al final el que compta són els tres punts i el Nàstic els ha merescut”.

Intensitat sense premi

A la roda de premsa posterior al matx, Alsina va ser qüestionat sobre una possible manca d’intensitat dels seus homes donat el domini local durant gran part del duel, però el d’Arenys va negar rotundament aquest fet, assegurant que “falta d’intensitat no hi ha hagut en cap moment perquè amb un expulsat, repeteixo, el mal no ha estat tan gran, potser ens ha faltat una mica de tensió en aquesta jugada fatídica del corner però la resta del partit cal felicitar als jugadors per l’actitud que han demostrat amb un menys”.

Respecte a la motivació extra del conjunt grana per les ganes de revenja, el tècnic no va considerar que fos decisiva: “Tots dos arribàvem amb les mateixes ganes, el Nàstic per seguir a dalt i nosaltres per escapar d’avall i en aquest cas han guanyat ells perquè han estat més afortunats, quan es posen amb un gol a favor són molt difícils de defensar perquè saben molt bé a què juguen. Ja anàvem perdent abans de l’expulsió, però si haguéssim aprofitat alguna de les oportunitats per empatar o retallar distancies hauríem pogut entrar en el partit; no ha estat així i la cosa s’ha complicat molt”, va finalitzar.

Rebuda de l’afició després d’una setmana molt moguda

Forma part del futbol, quan jugues a casa vols que t’animin i quan jugues a fora intentes estar el mes còmode possible, la veritat és que a mi no m’afecta gaire per la meva forma de ser i als jugadors crec que tampoc perquè han competit molt i molt bé” explicava l’entrenador en referència a la pressió que van viure per part de la grada. Pel que fa a Querol, que retornava al Nou Estadi com a futbolista del Llagostera i va ser xiulat en totes i cadascuna de les seves accions, Alsina va restar importància a la seva actuació, comentant que “no és el mateix jugar a casa que a fora, el David sortia d’una lesió que el va tenir dues o tres setmanes parat i tot just aquesta va començar a entrenar, és un jugador important per a nosaltres”.

Assignatura pendent fora de casa

Amb la d’ahir ja són set les jornades que el Llagostera porta sense guanyar fora de casa, però això no sembla preocupar a Alsina, que ho va valorar especificant que “l’any passat estàvem molt millor a fora que no pas a casa i aquest any es al contrari, la meva ratxa negativa és que porto quatre partits al Camp del Nàstic i els he perdut tots, respecte l’altra sabem que un dia o altre la trencarem, som l’equip més petit de la categoria i ens tocarà patir fins al final, però jugant així (per la intensitat) tard o d’hora encadenarem un parell de victòries i sortirem del fons de la taula”.