El Festival Internacional comptarà també amb Manolo García i el grup Manel

Aquest estiu Sant Feliu de Guíxols s’omplirà de música. I és que aquest 2016 s’organitza la (54è) edició del Festival Internacional de Porta Ferrada. Un munt d’estrelles del panorama musical il·luminaran la Costa Brava amb melodies originals i creatives. Actuaran artistes de la mida de OmaraPortuondo‘, o ‘The Earth, fins a Manolo García, Manel, Estopa, Hombres G, o el mític grup Duncan Dhu.

Albert Mallol, director artístic de Porta Ferrada, diu que suposa una “dosi d’improvisació” i “alguna cosa única” per ser celebrada i gaudir-la com mai, tal com va declarar un cop anunciat el cartell. Les 18 actuacions es repartiran des del 15 de juliol fins al 20 d’agost i també es podran veure en acció al cantant Diego ‘El Cigala‘, o al violinista Ara Malikian entre d’altres.

Quant costarà aquest festival? Doncs el director de la productora del festival, Iñaki Martí, ha detallat que el pressupost d’aquest any serà el següent: 1,3 milions d’euros, que es repartiran amb un 35 per cent de les administracions públiques, el 10 per cent als patrocinis i la resta, a les 32.250 entrades que comprarà la gent.

A més, el festival no només es dedicarà a la música perquè també hi haurà molt d’humor i dansa. L’apartat anomenat ‘Singlot Festival’, es manté en aquesta 54a edició i comptarà amb la participació de l’humorista Goyo Jiménez. De dansa, hi seran les actuacions de la companyia de dansa Antonio Gades, o bé, la del circ ‘Xangai Circus World.