ESTRENES DE CINEMA: 25/09/2015

0
Drama, Intriga, Comèdia
Irrational Man

TOTES LES ESTRENES DE CINEMA A CATALUNYA

Irrational Man

Drama, Intriga, Comèdia
Irrational Man

 

Director: Woody Allen

Actors: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey, Ethan Phillips, Julie Ann Dawson

Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial experimentarà una canvi en la seva vida en començar una història sentimental amb la seva millor estudiant. Al mateix temps, entablarà una relació amb un professora. Sense dubte, però, el canvi radical és produirà en el moment que decidirà cometre un assassinat.

 

 

 

El desconocido

Thriller, Intriga
El desconocido

Director: Dani de la Torre

Actors: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Goya Toledo, Fernando Cayo, Elvira Mínguez

Un executiu de banca rep l’amenaça de l’explosió d’una bomba en el seu cotxe. El xantatgista li demana una enorme quantitat de diners si vol evitar que la catàstrofe és produeixi.

 

 

 

 

 

The D Train

The D Train
The D Train

Director: Jarrad Paul, Andrew Mogel

Actors: Jack Black, James Marsden, Kathryn Hahn, Jeffrey Tambor, Mike White

Incapaç de desprendre’s de les seves inseguretats i d’oblidar el seu passat marcat per la falta d’amics a l’institut, Dan serà el president del comitè d’organització de la propera reunió d’exalumnes. El protagonista revifa la seva amistat amb l’Oliver, el noi més popular de la seva classe. Plegats viuran un nit de bogeria que el depararà un gir inesperat.

 

 

 

Vampyers

Terror, Vampirs
Vampyres

Director:  Víctor Matellano

Actors: Caroline Munro, Marta Flich, Almudena León

En passar per davant de la mansió, els homes senten una forta atracció. Què amaga aquest fosc habitatge? Dues vampires que ofereixen orgies de sexe que acaben amb banys de sang.  Un dia arriben allà un grup de joves excursionistes i un home que té un passat poc transparent.

 

 

 

 

Pinocho y su amigo Coco

Infantil, Drama, Aventures
Pinocho y su amiga Coco

Director: Anna Justice

Actors: Mario Adorf, Moritz Russ, Ulrich Tukur

Gepeto decideix fabricar un ninot amb un tros de fusta. Miraculosament el ninot cobra vida i aquest esdevé com un fill pel fabricant de joguines. Capritxós i curiós, el petit Pinotxo qui no pot amagar-se quan està mentint, es veurà immers en un viatge ple d’aventures.

 

 

 

 

La camarera Lynn

Drama
La camarera Lynn

Director: Ingo Haeb

Actors: Vicky Krieps, Lena Lauzemis, Christian Aumer

Lynn Zapatek és un camarera molt obsessiva. La seva vida està totalment bolcada a les tasques de neteja que ha de realitzar a l’hotel Eden. La camarera manté un relació sexual amb el gerent del lloc però només ho fa per passar el tems. El que realment li interessa és conèixer tots els secrets dels clients. Un dia descobrirà que Chiara treballa amb clients als quals sotmet a pràctiques sadomasoquistes. Aquesta revelació li canviarà la vida.

 

 

 

De chica en chica

Comèdia, homosexualitat
De chica en chica

Director:  Sonia Sebastián

Actors: Celia Freijeiro, Cristina Pons, Sandra Collantes, María Botto, María Ballesteros

Inés té una vida feliç a Miami amb la seva xicota Becky fins que un dia aquesta descobreix que li ha estat infidel. Llavors la Inés decideix que ha arribat l’hora de tornar a casa, però ho fa en el pitjor moment. La protagonista arribarà enmig d’una celebració en què  tots els invitats estan embolicats i on les relacions entre ells són poc clares i definides.

 

 

 

 

Ventos de agosto

Drama, Intriga
Ventos de Agosto

Director:  Gabriel Mascaro

Actors: Dandara De Morais, Geová Manoel Dos Santos, Maria Salvino dos Santos

Shirley, a qui agrada el punk rock i somia en ser tatuadora, abandonarà la ciutat per anar a una petit població de  Brasil per cuidar la seva àvia. L’arribada d’un investigador que registre els vents alisis i un descobriment sorprenent portaran a la jove i al Jeison a un viatge en què hauran d’afrontar el duel de la vida i la mort, la memòria i l’oblit, el vent i la mar.