Arriben les comèdies ‘Dos bons tipus’, ‘Rumbs’, ‘Si Déu vol’ i ‘Eddie l’Àguila’ a la cartellera

Aquesta setmana, el món de les comèdies invadeix a les estrenes dels cinemes catalans. D’una banda, la comèdia d’acció dels anys 70, ‘Dos bons tipus’, (2016) i d’altra, la còmica i, a la vegada dramàtica, espanyola ‘Rumbs’, (2016). Després, la gent també pot anar a veure la divertida comèdia sobre la religió ‘Si Déu vol’, (2015), o bé, la cinta esbojarrant biogràfica d”Eddie l’Àguila’, (2016).

 

‘Dos bons tipus’, (2016)

Ambientada a Los Angeles durant els anys 70, gira entorn del detectiu Holland March (Ryan Gosling) i el mató a sou Jackson Healy (Russell Crowe), els quals es veuen forçats a col·laborar per resoldre el cas d’una jove desapareguda, la mort d’un estel porno i una conspiració criminal que arriba fins a les altes esferes.

 

‘Rumbs’, (2016)

Una gran ciutat. Una calorosa nit d’estiu. Diverses històries d’amor que s’entrecreuen a través de 6 vehicles: dos cotxes, una ambulància, un taxi, un autobús i un tràiler. En cada vehicle els personatges traslladen el seu pesat equipatge vital: dos adolescents en un descapotable buscant aventures fortes, un taxista ferit per una traïció, un camioner enamorat per primera vegada d’una dona amb un trist passat, un amant adobat en mil batalles, un infermer que no sap oblidar, una dona abandonada sense raons i una esposa cansada d’esperar.

 

‘Si Déu vol’, (2015)

Tommaso, un cardiòleg de fama, és un home de fermes creences atees i liberals. Està casat i té dos fills. Un d’ells, Andrea, prometedor estudiant de medicina, revoluciona a la família quan els anuncia que vol fer-se guareix.

 

‘Eddie l’Àguila’, (2016)

La pel·lícula detalla les inspiradores gestes de Michael Edwards, més conegut com a “Eddie l’Àguila”, el més famós saltador d’esquí en la història britànica.

Potser altres estrenes que et puguin interessar són l’espanyola ‘Camp d’Estiu’, (2015), la danesa ‘Albert’, (2015), la nova de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen  ‘Les amigues de l’Àgata’, (2015), la portuguesa, ‘Les mil i una nits: Vol.2, El desolat’, (2015), l’americana, ‘Habitació verda’, (2015), la mexicana ‘Amor dels meus amors’, (2015), o bé el documental ‘El Bosco: el jardí dels somnis’, (2015).