Eurocom presenta Sky X9, el portàtil més potent de la marca

  0
  Eurocom presenta Sky X9, el portàtil més potent de la marca

  Eurocom presenta Sky X9, el portàtil més potent de la marcaBàsicament el Eurocom Sky X9 és un equip de sobretaula amb factor de forma portàtil

  El fabricant Eurocom, ha anunciat el llançament del seu nou equip de gamma alta, el Sky X9 que destaca per incorporar una targeta gràfica dedicada NVIDIA GeForce GTX 980 (sense M), amén de totes les últimes tecnologies incloent processadors Intel Core i7 6700K i amb la possibilitat d’integrar fins a 64 GB de memòria RAM DDR4.

  Com ja us haureu adonat utilitza tant targeta gràfica com a processador d’escriptori i no de portàtil. Per això el seu consum i calor generada són bastant elevats, així que el fabricant ha hagut d’integrar una solució completa de refrigeració i, d’altra banda, l’equip té un pes i una grandària que no són massa propis d’un ordinador portàtil. Per tant, com solem dir nosaltres, es tracta d’una estació de treball / jocs mòbil (perquè també la seva bateria no durarà massa quan li estiguem “donant canya”).

  Eurocom presenta Sky X9, el portàtil més potent de la marca

  A l’interior d’aquesta bèstia trobem com dèiem abans una NVIDIA GeForce GTX 980 completa, amb el seu nucli GM204 de 2048 CUDA Cores, 8 GB de memòria GDDR5. D’altra banda, en utilitzar un mòdul MXM per integrar aquesta gràfica, té l’avantatge que és fàcilment actualitzable para quan comenci a quedar-se curta.

  Eurocom presenta Sky X9, el portàtil més potent de la marca

  El processador Intel Core i76700K compta amb quatre nuclis i vuit fils de procés que funcionen a una velocitat màxima de 4.2 Ghz en manera torbo boost, proporcionant tota la potència d’un ordinador de sobretaula en format portàtil. Eurocom també ofereix de sèrie 8 GB de memòria RAM DDR4 a 2133 Mhz, però són ampliables fins a a 64 GB DDR4 a 2400 Mhz segons les necessitats de l’usuari (té quatre sòcols SO-DIMM).

  A l’interior del Eurocom Sky X9 encara queda lloc per instal·lar fins a 4 unitats d’emmagatzematge, gràcies a què inclou dues badies de 2.5″ i 9 mm de grossor per instal·lar discos durs mecànics o SSDs d’aquesta grandària, mes dos sòcols M.2 amb enllaç a PCIExpress 3.0 x4. En tots els casos se suporten configuracions RAID 0/1/5/10 a conveniència de l’usuari.

  Eurocom encara no ha desvetllat el preu d’aquest Sky X9 ja podreu imaginar-vos que serà bastant car, per no dir caríssim. Compta amb altres característiques com LAN Gigabit Killer I2400, teclat retroil·luminat i altres característiques que faran les delícies dels més Gamer.