EVGA ofereix gratis una coberta nova per a les targetes Hybrid

  0
  EVGA ofereix gratis una coberta nova per a les targetes Hybrid

  EVGA ofereix gratis una coberta nova per a les targetes Hybrid

  Les targetes que es veuran beneficiades d’aquesta promoció són les Geforce GTX 980, GTX 980 Ti i GTX Titan X

  EVGA, en un moviment que no és molt habitual en la indústria, ha decidit “regalar” als usuaris de les seves targetes gràfiques de la sèrie Hybrid amb refrigeració mixta, realitzada mitjançant aire i líquida per a una millor refrigeració de la targeta, una nova carcassa per al ventilador i la gràfica que la fa bastant més atractiva quant al seu aspecte exterior encara que ja us avancem que no millora el seu rendiment tèrmic.

  Les targetes que es veuran beneficiades d’aquesta promoció són les Geforce GTX 980, GTX 980 Ti i GTX Titan X i si esteu pensant que això millorarà en alguna cosa el seu rendiment tèrmic (que ja de per si mateix és bastant bo en les Hybrid originals) esteu bastant equivocats.

  EVGA ofereix gratis una coberta nova per a les targetes Hybrid

  El canvi és més aviat en l’àmbit estètic, eliminant la gran X que com a gràfic figurava damunt de la carcassa, enganxat a la zona del ventilador centrífug de la gràfica i afegint un logo elevat sobre el seu lateral superior que s’il·lumina en blanc quan l’ordinador està encès mitjançant LED. Encara que el canvi és sol estètic, crec que li va a venir molt bé i que milloren bastant l’aparença original de la targeta.

  La gamma Hybrid de targetes gràfiques de EVGA es van dissenyar per a aquells usuaris que desitgen uns components que funcionin a bastant menor temperatura de l’habitual (amb la possibilitat de, amb això, aconseguir un millor overclock dels mateixos, encara que aquests models ja vénen de fàbrica amb unes velocitats de rellotge bastant per sobre del que sol ser el model original de Nvidia) però no se senten capacitats per muntar per ells mateixos tot un circuit de refrigeració líquida o de desmuntar/trastejar en la superfície d’una targeta gràfica de més de 600 €. Per a això, aquests kits inclouen un circuit tancat de refrigeració líquida complet ja pre muntat sobre la gràfica i incloent un ventilador extra per ajudar en la refrigeració d’aquesta.

  Si bé la nova carcassa és gratis, no ho són les despeses d’enviament fins a la vostra casa i que també haureu de tenir en compte que haureu de ser vosaltres els qui hagin de desmuntar la carcassa original i muntar aquesta nova (o buscar a un amic disposat a passar per la pedra).