Evil Empire i el drift per Sant Petersburg

0

Evil Empire ens porta un vídeo espectacular amb imatges sensacionals

Fa uns dies us avançàvem la màquina del que seria la vuitena Gymkhana de Ken Block, el gran showman dels derrapatges de Youtube, però avui arribem amb un vídeo que faria ombra al mateix Block donada la seva espectacularitat i, sobretot, el paisatge escollit. En aquesta ocasió us presentem a Evil Empire, un equip de drifting summament famós que, sota el control del seu pilot estrella, el rus Sergey Kabargin, són capaços d’emular al nord-americà amb un Toyota Supra pels carrers de la gran Sant Petersburg. Sens dubte un gran espectacle que torna a obrir la Guerra Freda entre les dues potències mundials.

El gran protagonista d’aquesta història és el Toyota Supra especialment preparat per ser el rei del drift. Que és un Supra ho diem més que res per les òptiques posteriors ja que si mires el que queda de cotxe és difícil decantar-se per l’esportiu japonès. En qualsevol cas, aquesta unitat permet uns angles de gir extrems de més de 60 graus que proporcionen un drift perfecte. A això se li ajunta un motor de por que ascendeix fins als 3.4 litres amb un turbocompressor de dimensions considerables que ajuda a donar la bestialitat de 806 CV de potència i 900 Nm de parell màxim, així com un pes bastant reduït.

La segona protagonista és sens dubte la bonica ciutat de Sant Petersburg. Una localitat burgesa que, d’un dia per l’altre, s’aixeca plena de fum i amb una melodia èpica. Per sort el trànsit està tallat pels carrers on passa el Toyota Supra de Evil Empire, però això no treu que passi a escassos centímetres dels cotxes aparcats als laterals o de les voreres. I és que la velocitat no és baixa, encara que la ralentització de la producció ens vulgui demostrar el contrari.

Ja sabeu, passeu, mireu i aneu agafant forces, que el dilluns veurem la nova obra de Ken Block i la compararem amb aquesta de Evil Empire.