S’espera que Fernando Alonso, Lewis Hamilton o Carlos Sainz assisteixin a l’exhibició de karting

Veure qualsevol estrella de l’esport de prop no és gens fàcil, les restriccions en aquest sentit són força severes i les mesures de seguretat impedeixen que la gent pugui apropar-se als seus ídols. La Fórmula 1 no és cap excepció en aquest apartat però, algun cop, les portes s’obren perquè tots, sobretot els més petits, puguin gaudir d’ells.

I això justament és el que promourà demà el Circuit de Barcelona-Catalunya a partir de les 17.00 hores quan, un grup de nens d’entre 7 i 12 anys realitzaran una exhibició de karting a la zona de l’Estadi. Per poder fer més accessible aquest esdeveniment, el traçat català obrirà la Porta 1 gratuïtament perquè tothom que vulgui pugui presenciar-ho. Fernando Alonso, Lewis Hamilton o Carlos Sainz seran partícips de l’exhibició, en una forma de promoure i valorar la base de l’esport i les futures promeses de l’automobilisme que es formen i competeixen aquesta temporada a l’Open RACC de karting.

La Federació Catalana d’Automobilisme i Genikart han col·laborat per portar a terme aquest acte i perquè els pilots de primer nivell puguin assistir-hi i recolzar la base per la qual també van passar ells. A més a més, i com a incentiu, tots aquells que entrin a veure l’exhibició també podran gaudir de les sessions a pista que hi hagi en aquell moment que, segons el programa, seran la Porsche Mobil 1 Supercup i la GP3 Series.