Explota una bomba a Brussel·les sense causar víctimes

0
Brussel·les
Brussel·les es troba en alerta màxima / EUROPA PRESS

L’artefacte ha explotat la matinada d’aquest diumenge a dilluns a l’Institut Nacional de Criminoligia de la capital belga

L’Institut Nacional de Criminalística i Criminologia de Brussel·les ha estat objectiu d’un atac amb bomba la matinada d’aquest dilluns, succés que s’ha saldat sense víctimes, si bé s’han registrat danys materials d’importància. Segons els mitjans locals, un vehicle ha entrat poc després de les 2.00 hores i ha llançat una bomba contra les instal·lacions, en les que s’ha declarat un incendi.

Les autoritats han anunciat l’obertura d’una investigació per intentar aclarir què ha passat, mentre que els Bombers treballen a la zona per extingir les flames. El portaveu dels Bombers, Pierre Meys, ha confirmat que l’organisme ha rebut una trucada d’emergència a les 3.00 hores, si bé no ha volgut pronunciar-se sobre les causes de l’explosió.

L’Institut Nacional de Criminalística i Criminologia es troba ubicat al barri de Neder-Over-Heembeek, al nord de la capital belga. La institució científica depèn del Servei Públic Federal de Justícia.