Potència i fibra de carboni per al Mansory Aventador J.S. 1 Edition

Lamborghini s’ha erigit com una de les marques més propícies per rebre modificacions de tot tipus, ja siguin simplement estètiques o mecàniques, però en aquest cas tot s’ajunta per formar un automòbil espectacular. Sobre la base d’un Aventador LP 750-4 Superveloce, que precisament va ser presentat fa just un any al Saló de Ginebra representant la potència total de la marca del toro, Mansory, preparador alemany de cotxes exòtics, ens presenta a la seva nova criatura que sens dubte no pot deixar indiferent a ningú; aquí teniu el Mansory Aventador J.S. 1 Edition.

Aquest model no és un qualsevol, de fet està creat específicament per al multimilionari James Stunt i, com veieu, té un aspecte purament agressiu i radical. Aquest aspecte l’aconsegueix amb una capa extra de fibra de carboni feta a mesura que cobreix tot el cotxe de dalt a baix, aconseguint rebaixar uns 50 quilos del pes total del cotxe. Així mateix, incorpora nous para-xocs amb splitter, nous faldones, apèndixs aerodinàmics, un enorme aleró, un nou difusor i una presa d’aire al sostre. En definitiva, un nou vestit a mesura que et farà tremolar si el veus pel retrovisor.

Mansory Aventador J.S. 1 Edition | Diari Català
Vista posterior

Mecànicament, el Mansory Aventador J.S. 1 Edition munta el mateix propulsor V12 de 6.5 litres del LP 750-4 Superveloce però amb l’al·licient de tenir una mica més de potència aconseguida gràcies a un petit retoc a l’ECU, un filtre d’aire d’alt rendiment i un nou escapament esportiu. Amb això, aconsegueix elevar-se fins als 830 CV i 750 Nm de parell màxim, així com un 0 a 100 km/h en només 2,7 segons i una velocitat punta de 354 km/h. Sens dubte unes xifres amb les quals James Stunt pot estar ben orgullós.