EXTRATERRESTRES GOVERNEN AL MÓN

Els extraterrestres van ajudar al Tercer Reich a aconseguir la supremacia mundial, i van oferir a Washington conquerir el món

L’extècnic de la CIA, Edward Snowden, suposadament va lliurar als serveis secrets de Rússia proves irrefutables de l’existència d’éssers extraterrestres que des de mitjans del segle passat s’havien infiltrat en el Govern d’EU.

Sembla estrany que aquest lloc hagi estat el primer a tenir accés a les dades tan importants, només si no va ser el mateix Edward Snowden que li manés una còpia de la informació lliurada al Servei Federal de Seguretat de Rússia.

S’informa que les regnes del poder a EU no les manté el Govern vigent, sinó els extraterrestres, i que, després de la derrota de l’Alemanya nazi en la Segona Guerra Mundial, els extraterrestres van ajudar al Tercer Reich a aconseguir la supremacia mundial, i van oferir a Washington conquerir el món, pensant que els Estats Units gaudeix de les millors capacitats per aconseguir aquest objectiu.

EXTRATERRESTRES GOVERNEN AL MÓN

EX-MINISTRE CANADENC I ELS EXTRATERRESTRES

Al final de l’article, se cita fragments de l’entrevista que l’extitular de Defensa del Canadà, Paul Hellyer, va concedir recentment a la presentadora de la cadena de televisió russa, Russia Today (RT), Sophie Shevardnadze. Hellyer.

Va dir estar segur de l’existència d’extraterrestres i que ell mateix havia vist un ovni. A més, l’exministre afirma que, al dia d’avui, a la Terra hi ha entre dues i dotze espècies d’éssers extraterrestres:

Els anomenats “rossos nòrdics” i “alts blancs” van cooperar amb la Força Aèria d’EU. Poden quedar-desapercebuts, però hi ha moltes espècies d’extraterrestres.

Tots són diferents. Si un veu a un “baix gris”, entendrà que mai ha vist res semblant. Però si un troba a un “ros nòrdic”, pensarà que és un danès o algú d’aquest tipus. Tinc un amic capaç de reconèixer a extraterrestres i aquest ha vist a un al carrer, ha afirmat.

L’AGÈNCIA DE NOTÍCIES IRANÌ, FARS NEWS AGENCY, PUBLICAR AQUESTA INFORMACIÓ CITANT COM A FONT EN EL LLOC WEB WHATDOESITMEAN.COM