Extreballadora de la NASA afirma haver vist éssers humans caminant a Mart

Segons sembla, les imatges enviades des de Mart, que semblen mostrar cranis i ossos, creus, tòtems, animals, o fins i tot roques en moviment, ja no sorprenen l’opinió pública

En altres moments aquests sorprenents descobriments en les imatges publicades de per la NASA del planeta vermell haurien causat un gran enrenou en l’àmbit social, ja que semblen demostrar que va haver-hi algun tipus de civilització a Mart. Però la realitat és que no és així, quan els principals mitjans de comunicació informen d’aquestes anomalies, ningú li dóna ni la mínima importància sigui per l’escepticisme o per la falta d’interès.

Però el que sí que està cridant l’atenció són els científics que han fet pública la seva creença en l’existència de vida intel·ligent en Mart o la de persones que han col·laborat amb la NASA afirmant que existeix una conspiració per ocultar la realitat sobre els orígens del planeta vermell. I l’última polèmica ha ocorregut durant una enigmàtica trucada al conegut programa de ràdio nord-americana “Coast to Coast AM”, on una dona que va afirmar ser una extreballadora de la NASA, va al·legar que ella i altres companys seus van ser testimonis de l’aparició dues figures humanoides d’aparença humana caminant cap a l’explorador de la missió Viking en 1979.

Éssers humans a Mart?

Segons The Inquisitr News, l’extreballadora de la NASA, qui va dir cridar-se “Jackie”, va fer la sorprenent afirmació al programa de radi “Coast to Coast AM”. A la trucada, a qualsevol moment del 2014 i publicada a YouTube al 16 de setembre del 2014, Jackie va dir ser una extreballadora de la NASA i que ella treballava a la telemetria d’enllaç descendent del mòdul Viking en 1979, quan va ser testimoni d’unes imatges impactants. El Viking Lander va ser el primer a fotografiar Mart i transmetre-les a la Terra.

Segons va explicar Jackie, es trobava treballant al costat d’altres sis companys en 1979 quan van veure a dues figures humanoides caminant a la superfície de Mart. Els tècnics tenien accés a múltiples pantalles que mostraven imatges del Rover Viking i va recordar que l’equip de protecció dels humanoides era molt diferent dels quals usaven els astronautes en aquest moment.

Ningú dels quals estaven presents podien creure el que estaven veient, i després d’estar seguint les formes humanes caminant a Mart, la transmissió de vídeo es va tallar de sobte. Sense pensar-ho, diversos operaris es van dirigir a l’àrea tècnica, però la porta d’accés estava completament tancada i la petita finestra estava tapada amb paper. Ningú podia veure el que estaven fent a l’interior de l’habitació. Jackie i els altres companys no sabien que hi havia en aquesta habitació tancada, però era de suposar que era alguna cosa relacionada amb el que acabaven de veure en els monitors de vídeo.

“El Rover Viking s’estava desplaçant per la superfície marciana”, va dir Jackie. [quote]Llavors vaig veure a dos homes amb vestits espacials, no amb els vestits voluminosos que fem servir normalment, però es veien protectors. Van arribar des de l’horitzó caminant cap a l’explorador del Viking. Vam córrer cap amunt, però la porta estava tancada, amb un paper fosc pegat en la finestra, així que no vam poder veure gens del que estava ocorrent a l’altra habitació. La meva pregunta és: Qui eren aquestes figures humanes en sòl marcià?[/quote]

Extreballadora de la NASA afirma haver vist éssers humans caminant a Mart

Jackie va cridar al programa de radi per explicar la seva història a un dels convidats, l’ex pilot de la CIA, ufòleg i conegut teòric de la conspiració John Lear. Sorprenentment, el mateix Lear, qui porta anys afirmant que la NASA va aterrar a Mart en 1966, va respondre que molt probablement eren operaris de la NASA i estaven allí per fer reparacions al mòdul Viking. Lear també va dir que els vestits espacials no eren necessaris perquè els éssers humans poden respirar l’atmosfera marciana.

La veritat sobre el planeta vermell

És clar que les declaracions de Jackie no han deixat indiferent a ningú i els teòrics de la conspiració creuen que la declaració de Jackie és una prova més que l’arribada real a Mart es va dur a terme entre els anys 60 i 70. I altres conspiranoics han suggerit que la versió de Jackie coincideix amb les del Capità Kaye, el marine retirat que va passar 17 anys protegint les colònies d’humans a Mart.

I la realitat és que sembla, que la NASA li costa cada vegada més ocultar les evidències que a Mart va haver-hi civilitzacions extraterrestres intel·ligents i que a  l’actualitat hi ha humans residint al planeta vermell. Fins i tot la comunitat científica també s’ha pronunciat sobre l’existència de vida extraterrestre a Mart, com el Dr. John Brandenburg que recentment va afirmar que dues antigues civilitzacions marcianes van ser aniquilades per altres extraterrestres amb armes nuclears.

Sigui quina sigui la realitat, Jackie va cridar al programa de radi Coast to Coast AM per poder donar a conèixer públicament un misteri de gairebé 30 anys.

És real la història explicada per Jackie?

Fa més de 40 anys que els humans van colonitzar Mart?

Estem sent enganyats per agències espacials com la NASA?