Fallout 4 presenta un tràiler amb imatges reals

  0

   

  L’esperit irreverent de Fallout 4 queda plasmat entre deserts i blues dels seixanta

  A menys d’un mes per arribar a les tendes, Fallout 4 es torna a mostrar. No anuncia cap novetat, però es presenta amb un clip de gairebé un minut que capta per complet l’esperit de la franquícia propietat de Bethesda. Tot i contextualitzar-se enmig d’un món postapocalíptic, els jocs de Fallout sempre han mantingut un to alegre que s’ha convertit en l’essència que els fa especials. És un humor negre que sap captar exactament el tràiler sobre aquestes línies.

  El món de Fallout segueix una línia de temps fictícia on l’any 2077, una època on la cultura dels anys 50 (els nostres) domina arreu, un cataclisme nuclear acaba amb la civilització moderna. El resultat és una nova terra hostil on s’hi mescla la desolació, la robòtica més futurista i l’estètica del màrqueting de 1950. Tot això ve de la mà d’una selecció musical cuidada que, des de Fallout 3, va rescatant els grans èxits de l’era prèvia als Beatles; èxits com “The Wanderer“(1961), la banda sonora que fica ritme al tràiler, una cançó que va arribar a ser número 2 als Estats Units.

  Fallout 4
  Imatge de postal amb la que tanca el tràiler de Fallout 4

  Un joc per construir la teva història

  Un dels principals atractius de Fallout 4 és la llibertat. Una vegada el jugador es troba enmig del món postapocalíptic, és lliure d’anar on vulgui. D’afegit, aquesta quarta entrega permetrà construir un refugi propi amb tot allò que el jugador reculli al llarg dels seus passejos. Fallout 4 recrea espais i decorats totalment interactius, tots els objectes gaudeixen del seu pes amb una tècnica anomenada ‘full physical based rendering’, que bàsicament consisteix en dotar d’independència i gravetat a qualsevol objecte, per petit que sigui.

  Fallout 4 s’estrena el 10 de novembre per a compatibles, Xbox One i PlayStation 4 a un preu de 59,99 €. El passi de temporada té un valor de 30 € i oferirà tot el contingut adhicional que desenvoluparà Bethesda. Val a dir, però, que encara no s’ha detallat cap aspecte referent a les futures expansions del joc.