Potser una mica tard, però la caçadora que s’asseca sola arriba el 2015 i es diu Falyon SDJ

A tots aquells fanàtics (i segurament els no tan fanàtics) de la saga Retorn al futur, us sonarà quella escena en la qual Marty McFly després de fugir de Tannen i els seus sequaços, cau a l’aigua i al sortir-ne s’emporta la grata sorpresa que la seva caçadora s’asseca automàticament. El dia en què succeeix això en la pel·lícula és el 21 d’Octubre de 2015, però per desgràcia aquest dia ningú ens va sorprendre amb un llançament d’una caçadora així. Arriba una mica tard, però aviat podrem comprar la caçadora Falyon SDJ, una caçadora que encara que sembli mentida, s’asseca automàticament com la de la pel·lícula de Retorn al futur 2.

Falyon SDJ

El nom de Falyon SDJ, prové de Self Drying Jacket, el que traduït al català és una cosa així com “caçadora que s’asseca automàticament”.

Desvincular-se de la pel·lícula, una bona o mala idea?

Aaron Coleman, un dels creadors, apunta que la Faylon SDJ no es va presentar abans en Kickstarter ja que no volien que es relacioni el seu invent a la pel·lícula. Una bona idea? O potser han perdut una gran oportunitat de publicitat?

Són caçadores còmodes i funcionals que inclou la capacitat d’assecar-se elles mateixes relativament ràpid si t’ha agafat la pluja, t’ha esquitxat un bassal, una núvia enfadada t’ha tirat la beguda sobre o el que sigui. Creiem que la funció és prou útil perquè la tinguem en compte per si mateixa.

La Falyon SDJ pot dir que és la primera caçadora del món que s’asseca automàticament. Per aconseguir-ho, utilitza dos amplificadors d’aire que dirigeixen el corrent cap a la jaqueta entre el folre i la part externa. Cada un d’aquests amplificadors d’aire pesa menys que un iPhone 6, segons les seves dades. Els amplificadors de la Falyon SDJ funcionen gràcies a una bateria recarregable amb una durada de fins a 30minuts, les quals vénen amb un cable de càrrega coaxial de 5,5m. Per poder activar-los, utilitzarem un botó semblant al que hi ha darrere de qualsevol ordinador, encara que Falyon planeja redissenyar-lo abans d’abril de 2016.

Falyon SDJ

Falyon preten aconseguir almenys 30.000 $ en Kickstarter per poder portar el projecte de la Falyon SDJ endavant, però de moment han aconseguit 1.659 $ a falta de 26 dies perquè finalitzi el temps de donacions. Tal i com vaig comentar abans la idea de no vincular-se amb la pel·lícula potser ha estat una mala idea, ja que això segurament els podria haver ajudat a aconseguir més diners.

D’altra banda, la SDJ Faylon estarà disponible en 4 colors a un preu de 140 $. I aquí ve una petita sorpresa, hi haurà una edició especial que coincideix amb els colors de la caçadora que va usar Marty McFly en la pel·lícula a un preu de 160 $ en Kickstarter, el que no deixa de ser paradoxal, ja que volien desmarcar totalment de la pel·lícula, no?

Falyon SDJ