El videojoc que ens trasllada a l’edat de pedra lidera la llista dels videojocs més venuts del mes passat on, després de molt, hi trobem importants canvis

Després de 3 mesos sent el líder indiscutible de la llista dels videojocs més venuts del país, Call of Duty Black Ops 3 ha cedit la primera posició a Far Cry Primal (pots llegir-ne l’anàlisi de Diari Català aquí) i s’ha vist desplaçat fins al bronze. Com podeu veure a la llista facilitada per AEVI, el mes de febrer ha experimentat el retorn de Nintendo a una llista que, fins ara, estava monopolitzada per les plataformes de Sony.

Black-Ops-3_Stronghold_Broken-Arrow_WM
Imatge promocional de Call of Duty Black Ops 3 | Font: Treyarch

Aquest cop, el rànquing experimenta l’arribada de Pokémon Mundo Megamisterioso, de Nintendo 3DS, segon a la llista; The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, el retorn en alta definició del videojoc original de Wii i GameCube; i Bravely Second: End Layer, la seqüela del primer videojoc de Square Enix que reprèn l’estil original dels primers Final Fantasy.

Sense notícies de Xbox

Hem de remuntar-nos fins a novembre de 2015 per trobar un videojoc de Xbox One a la llista dels videojocs més venuts. És, en aquest cas, Call of Duty Black Ops 3; una estrena que el mateix mes va ocupar la primera plaça a la classificació amb la seva versió per a PS4. La de Xbox One, d’altra banda, es va desplaçar fins a la cua de la mateixa, a la desena posició.