Es compleixen cent anys del primer document oficial escrit en llengua catalana, corresponent a l’acta de la primera reunió de la Junta Directiva

El FC Barcelona celebra aquest divendres el centenari de l’adopció del català com a idioma oficial del club, doncs es compleixen cent anys del primer document oficial escrit en llengua catalana, corresponent a l’acta de la primera reunió de la Junta Directiva presidida per Gaspar Rosés, en una efemèride celebrada per l’actual directiva.

En un comunicat, el club vol expressar el seu agraïment i reconeixement públic “a totes les persones” que en aquests cent anys han “lluitat per la defensa de l’ús de la llengua catalana” en el club.

“El compromís amb la cultura i el país és un valor inalienable del FC Barcelona i una característica fonamental que configura la identitat col·lectiva. La llengua catalana ha estat sempre reivindicada pel club com a símbol de llibertat i element diferencial i aglutinant de la seva massa social”, resa el comunicat.

Per fer aquest centenari el club té previst portar a terme un acte amb els seus socis i aficionats, en els pròxims mesos, coincidint amb un partit del primer equip al Camp Nou.