El FC Barcelona Lassa guanyava a l’Herbalife Gran Canaria per continuar sent líders de la Lliga Endesa

El FC Barcelona Lassa tenia com a objectiu mantenir el lideratge de la Lliga Endesa i gràcies a la suada victòria contra l’Herbalife Gran Canaria ho va aconseguir. Els de Xavi Pascual van fer un pas de gegant per mantenir-se a la zona alta de classificació en un partit una mica irregular però que van poder salvar sense gaires ensurts.

El partit començava bé per als blaugrana, amb un bon primer quart, però, com acostuma a passar a l’equip de Xavi Pascual, sempre hi ha alguna baixada d’atenció. Aquesta es va produir al segon quart on l’Herbalife Gran Canaria va empènyer de valent. El FC Barcelona Lassa va saber reaccionar a temps i va poder controlar el partit adjudicant-se els dos últims quarts.

Juan Carlos Navarro reapareixia després de la seva absència a València i ho va fer sent l’home més destacat del conjunt blaugrana, juntament amb Abrines. Pel conjunt canari, l’home més important va ser DJ Seeley anotant 20 punts.

Complicant-se la vida (Dominion Bilbao Basket 73 – ICL Manresa 63)

L’ICL Manresa arribava a Bilbao amb la intenció de donar un cop de puny sobre la taula i assegurar la permanència a la Lliga Endesa però la història va acabar igual que en els tres partits anteriors. No va poder ser, l’equip manresà va perdre a la pista del Dominion Bilbao Basket, un resultat que complica encara més la situació, deixant-los prop de l’abisme.

Durant tot el partit l’ICL Manresa va remar a contracorrent, només va ser superior en el tercer quart, tot i que per un punt de diferència. Els altres tres quarts van ser per al conjunt de Bilbao que, amb aquesta victòria, es manté a la zona mitjana de la classificació.

De res van servir els 23 punts (37 de valoració) de Dejan Musli, el jugador més destacat de l’ICL Manresa en el partit. Per la seva banda, les bones actuacions de Mumbrú, Ruoff i Bertans van conduir al Dominion Bilbao Basket a la victòria final.