La propera setmana es farà la presentació d’aquesta nova FCBEscola per explicar tots els detalls i els motius que han suposat la seva creació

La Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar aquest dimarts la creació de la primera FCB Escola de Bàsquet. Aquesta escola, que es posarà en funcionament a la pròpia ciutat comtal, eixampla el projecte de les FCBEscoles que el club blaugrana ja té repartides per tot el món i que fins ara estaven centrades únicament i exclusivament en el futbol.

Una genial iniciativa de la secció de bàsquet del Barcelona, ​​que pretén començar des de la base el treball de formació. I falta que fa, ja que actualment només hi ha un jugador al primer equip format a les categories inferiors (Navarro, i té ja 35 anys; no comptem a Eriksson, que va arribar amb una edat avançada).

Equips com la Penya o l’Estudiantes fan una magnífica tasca des de les edats més primerenques. L’objectiu? Inculcar bàsquet i formar, a través de l’esport, a jugadors (i persones). Aquests dos models poden ser els més adequats per a seguir.